Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Vozņaka uzzina pretinieces

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere un Vozņaka uzzina pretinieces
Līga Dekmeijere

Notikusi "French Open" sieviešu dubultspēļu turnīra izloze, kurā noskaidrotas Līgas Dekmeijeres un kanādietes Aleksandras Vozņakas pirmās pretinieces. Pārāk sekmīga izloze gan nav bijusi, jo pretiniekos būs ar 9. numuru izliktās Su-Veja Hsī (Taivāna) un Šuaja Penga (Ķīna).

Jau ziņojām, ka savā otrajā „French Open” sieviešu dubultspēļu pamatturnīrā Līga Dekmeijere startēs kopā ar kanādieti Vozņaku. Abas kopā spēlēja arī "Australian Open", kur jau pirmajā kārtā zaudēja ar 7. numuru izliktajām Marijai Kiriļenko un Flavijai Pennetai.

Arī šajā turnīrā Līgai un Aleksandrai ar izlozi pārāk nav veicies, jo pirmās pretinieces būs ar 9. numuru izliktās Šuaja Penga (Ķīna) un Su-Veja Hsī (Taivāna). WTA rangā viņas ieņem krietni augstāku pozīciju un būs spēles favorītes. Dubultspēļu turnīra izspēle gan sāksies ne ātrāk kā trešdien.

Izmantotie resursi:
rolandgarros.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-05-24 21:56, pirms 15 gadiem
Vozņuka nav tā labākā partnere, jo rangā tikai devītajā simtā, bet kapēc tāda izvēle gan gribētos uzzināt. evar būt, ka nevarēja sarunāt kādu labāku kompanjoni?