Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam divas pārliecinošas uzvaras

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam divas pārliecinošas uzvaras
Andis Juška
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Andis Juška šodien guvis divas uzvaras Lihtenšteinas galvaspilsētas Vaducas „Future” turnīrā. Vienspēlēs Andim tas deva vietu otrajā kārtā, bet dubultspēlēs sasniegts jau fināls.

Vienspēļu turnīrā Juška (ATP 336.) ir izlikts ar 1. numuru un pirmajā spēlē tikās ar beļģi Aleksandru Folī (ATP 584.). Uzvarēt mūsu sportistam izdevās uzvarēt pārliecinoši – 6:2, 6:2. Rīt otrās kārtas spēlē Juškas sāncensis būs francūzis Batists Dupuī (ATP 599.). Pirms trīs gadiem abi tenisisti jau tikušies savā starpā un Andis uzvarēja ar 6:4, 6:4.

Dubultspēļu turnīru Vaducā Andis iesāka jau vakar, kad kopā ar francūzi Oliveru Šaruā svinēja pirmo uzvaru. Tā kā šajā turnīrā startē tikai astoņi dueti, tad šodien jau bija jācīnās pusfinālā, kur pretī bija poļi Marsins Gavrons un Gregors Panfils. Nekādas problēmas viņi Latvijas un Francijas duetam nesagādāja – 6:3, 6:2. Savu trešo kopīgo „Future” dubultspēļu titulu šajā gadā Juška un Šaruā centīsies gūt , kad tiksies ar vāciešiem Denisu Blemki un Marku Meigelu.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com