Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam neveiksme Sarajevā, Žguns sāks rīt

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam neveiksme Sarajevā, Žguns sāks rīt
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Neveiksmīgs Bosnijas un Hercegovinas pilsētas Sarajevas „Future” tenisa turnīrs izvērties Latvijas pārstāvim Andim Juškam. Vienspēļu turnīrā viņš zaudēja sacensību pirmajā kārtā, bet no dubultspēles atteicās. Tikmēr līdzīgu turnīru ASV nākamajā naktī (pēc Latvijas laika) sāks Adrians Žguns.

Pēdējā nedēļā pirms Deivisa kausa izcīņas spēlēm Latvijas tenisa otrais numurs Andis Juška (ATP 337.) bija devies uz Sarajevu (Bosnija un Hercegovina), kur norisinās „Future” sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Lai arī Andis turnīrā bija izlikts ar 8. numuru, tomēr sacensības neizdevās – pirmajā kārtā ar 2:6, 3:6 tika zaudēts mājiniekam Damiram Dzumhuram, kurš ATP rangā ir tikai otrajā tūkstotī, bet pamatturnīru bija sasniedzis caur kvalifikāciju. Līdz ar to reitinga punktu skaitu Andis nepapildināja. Tāpat kopā ar somu Henri Kontinenu Juškam bija jāspēlē dubultspēļu turnīrā, taču no šīs spēles Andis atteicās.

Tikmēr „Future” turnīru sēriju ASV turpina Adrians Žguns (ATP 562.). Harlingenas pilsētas turnīrā Žguns spēlēs kā vienspēli, tā dubultspēli. Vienspēļu pirmajā kārtā viņa sāncensis būs ar 4. numuru izliktais spānis Arno Bruhuess-Davi (ATP 316.), bet dubultspēlēs kopā ar amerikāni Bleiku Strodu spēkosies pret Deinu Kelliju (Austrālija) un Eriku Nunesu (ASV).

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2010-02-24 09:12, pirms 14 gadiem
laikam apslimis Andis