Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs ATP rangā saglabā 377. vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Štrombahs ATP rangā saglabā 377. vietu
Roberts Štrombahs. Foto: Raimonds Volonts/LTS

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) vienspēļu rangā ir saglabājis 377. vietu.

Ernests Gulbis ir atkāpies par trim pozīcijām uz 897. vietu, bet Kārlis Ozoliņš veicis sešu vietu kāpumu un ieņem dalītu 1455. pozīciju.

Pirmais rangā joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un neitrālo sportistu Daņiilu Medvedevu. Viņiem seko itālis Janniks Sinners, neitrālais sportists Andrejs Rubļovs, dānis Holgers Rūne, grieķis Stefans Cicips un norvēģis Kaspers Rūds, bet amerikānis Teilors Frics ir apsteidzis Vācijas pārstāvi Aleksandru Zverevu, pakāpjoties uz devīto vietu.

Dubultspēlēs Miķelis Lībietis ir piedzīvojis četru vietu kritumu un ieņem 147. vietu. Roberts Štrombahs pakāpies par vienu vietu (421.), Mārtiņš Rocēns noslīdējis 12 vietas zemāk, ieņemot dalītu 1296. vietu. Kārlis Ozoliņš pakāpies par divām vietām (dalīta 1524.), bet Roberts Jaričevskis saglabājis savu vietu (dalīta 2271.).

Pirmais pasaules rangā ir šā gada Francijas atklātā čempionāta uzvarētājs amerikānis Ostins Krajičeks, otrais - viņa pārinieks horvāts Ivans Dodigs.