Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Petrova netiek finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere un Petrova netiek finālā
Līga Dekmeijere

Latvijas un Krievijas tenisistu duets Līga Dekmeijere un Nadja Petrova nav spējušas sasniegt Memfisas WTA dubultspēļu turnīra finālu. Lai gan mačs pret Olgu Govorcovu un Veru Duševinu tika iesākts labi (6:2), tomēr otrajā setā pie rezultāta 1:4 viņas bija spiestas atteikties turpināt cīņu Petrovas savainojuma dēļ.

Dekmeijere un Petrova nepabeidz pusfināla maču Memfisā

Memfisas (ASV) International dubultspēļu turnīrā Līga Dekmeijere spēlē duetā ar krievieti Nadju Petrovu (WTA dubultspēļu rangā attiecīgi 92. un 14.vieta, izliktas ar 3.numuru. Pirmās divas kārtas otrdien un trešdien tika pārvarētas pārliecinoši – 6:0, 6:3 pret zviedrietēm Arvidsoņi un Laršoni, bet 6:2, 6:4 pret amerikānietēm Džeimiju Hemptoni un Melāniju Udānu.

Pusfinālā pretinieces vēl spēcīgākas – ar 2.numuru izliktās Olga Govorcova (Baltkrievija) un Vera Duševina (Krievija). Viņām dubultspēļu rangā attiecīgi 65. un 47.vieta. Jāpiemin, ka pirms dubultspēles Duševina aizvadīja arī vienspēļu ceturtdaļfinālu, kurā izcīnīja uzvaru.

Spēli Dekmeijeres un Petrovas duets iesāka ļoti pārliecinoši – pa vidu uzvarētiem savas serves geimiem panākts arī breiks, kas devas 3:0 pārsvaru. Arī seta turpinājumā pie savas serves tika spēlēts pietiekami labi (atspēlētas abas breikbumbas), bet pretinieces tika salauztas vēlreiz astotajā geimā, uzstādot seta beigu rezultātu – 6:2.

Otrais sets tik labs vairs neiznāca. Trīs reizes pēc kārtas tika zaudēta sava serve, bet pie rezultāta 1:4 mačs tika pārtraukts – Latvijas un Krievijas duets neturpināja cīņu Petrovas savainojuma dēļ. Līdz ar to šis turnīrs Līgai noslēdzies ar 130 reitinga punktu un 1550 ASV dolāru prēmijas iegūšanu.

Juška un Pavlovs finālā Maskavā

Krievijas galvaspilsētas Maskavas „Future” dubultspēļu turnīra pusfināla maču šodien aizvadīja latviešu duets Andis Juška un Deniss Pavlovs, kuri turnīrā izlikti ar 1.numuru. Viņu pretinieki bija mājinieki Mihails Fufigins un Vitālijs Rešetņikovs, kuriem sacensību trešā numura statuss. Tāpat kā pirmajos divos mačos arī šodien Andis un Deniss pretiniekus uzveica divos setos – 7:6(7), 6:2. Iekļūšana finālā mūsu sportistiem devusi pa 15 dubultspēļu ranga punktiem, bet sestdien cīņā par titulu pretī stāsies ar 2.numuru izliktais baltkrieva Sergeja Betova un krieva Denisa Matsukeviča duets.

Rīt brīvdiena abiem mūsu sportistiem gan nebūs, jo jāspēlē vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā. Andim (ATP 523.) pretiniekos stāsies šodien uzveiktais mājinieks Mihails Fufigins (ATP 529.), bet Deniss (ATP 682.) spēkosies ar citu krievu Andreju Kumancovu (413. vieta). Pagaidām katra kontā pa trīs reitinga punktiem, bet iekļūšana pusfinālā dotu vēl piecus. Ja uzvarēs abi latvieši, tad viņiem būs jāspēlē savā starpā.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...
ITF Tennis - Home Page

  +4 [+] [-]

, 2012-02-24 01:33, pirms 12 gadiem
nu bļāviens, kā Līgai neiet ar tām partnerēm. Nu kā var dupelē dabūt traumu!?? tik labi sākts turnīrs, tik labi sākts mačs. Petrovai tas tūkstotis turp vai šurp neko daudz nenozīmē, bet Līga šonakt diez vai gulēs saldā miegā...

     [+] [-]

, 2012-02-24 07:28, pirms 12 gadiem
Petrova ne jau dubultspēlē dabūja to traumu, viņai beigta kāja bija no vecām vienspēlēm.