Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis Horvātijā nepārvar "Challenger" turnīra dubultspēļu sacensību pirmo kārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lībietis Horvātijā nepārvar "Challenger" turnīra dubultspēļu sacensību pirmo kārtu
Miķelis Lībietis. Foto: LTS

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis trešdien Horvātijā piedzīvoja zaudējumu Zadaras "Challenger 75" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā.

Lībietis kopā ar šveicieti Luku Margaroli ar 2-6, 4-6, 4:10 piekāpās dvīņubrāļiem Ivanam un Matejam Sabanoviem no Serbijas, kuri turnīrā saņēmuši otro numuru.

Zaudējot pirmajā kārtā, Lībietis sacensības noslēdza bez izcīnītiem ATP dubultspēļu ranga punktiem.

Pērn Lībietis pēc piecu gadu pauzes, kas bija saistīta ar smagiem savainojumiem, atgriezās profesionālajā tenisā un uzvarēja četrās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) dubultspēļu M-25 sacensībās pēc kārtas.

2014.gadā Lībietis Tenesī Universitātes komandas sastāvā uzvarēja NCAA čempionāta dubultspēļu finālturnīrā. Tajā pašā gadā viņš izcīnīja savu pirmo "Challenger" sacensību titulu, divus gadus vēlāk šāda ranga sacensībās izcīnot vēl vienu trofeju.

2017.gadā Lībietis uz neilgu brīdi Ernestam Gulbim atņēma valsts pirmās raketes godu vienspēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA