Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs vienspēlēs sasniedz ceturtdaļfinālu, dubultspēlēs - pusfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juška un Pavlovs vienspēlēs sasniedz ceturtdaļfinālu, dubultspēlēs - pusfinālu
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Lieliski Maskavas „Future” 15 000 sacensības turpina Andis Juška ar Denisu Pavlovu, šodien sasniedzot ceturtdaļfinālu vienspēlēs un pusfinālu pāru sacensībās.

Juška ar 7:6(9), 6:4 pieveica Baltkrievijas sportistu Sergeju Betovu, kurš bija izlikts ar 7. numuru. Juškas nākamais pretinieks būs mājinieks Mihails Fufigins, kurš rangā ieņem 529. vietu.

3. kārtu jeb ceturtdaļfinālu sasniedzis arī Deniss Pavlovs. Viņam 6:4, 7:6(3) panākums pret sacensību piekto numuru Nikolu Čačicu no Serbijas. Par vietu pusfinālā, kurā Pavlovam pretī var trāpīties Juška, Deniss sacentīsies ar krievu Andreju Kumancovu, kuram 413. vieta rangā.

Uzvarējuši vienspēles, Juška un Pavlovs atgriezās kortā, lai aizvadītu dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu. Tajā ar 6:4, 7:5 izdevās pieveikt mājinieku pāri Andrejs Kumancovs/Andrejs Levins.

Pusfinālā ar pirmo numuru izliktie Juška un Pavlovs tiksies ar sacensību trešo duetu Mihailu Fufiginu un Vitāliju Rešetņikovu (abi no Krievijas).

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home