Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškas un Pavlova duets pārvar 1.kārtu Turcijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškas un Pavlova duets pārvar 1.kārtu Turcijā
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien sekmīgi uzsākuši Turcijas pilsētas Izmiras „Challenger” dubultspēļu turnīra 1.kārtu. Divos setos viņi viegli tika galā ar austrālieti Džeimsu Lemki un beļģi Janiku Mertensu – 6:0, 6:4. Vienspēļu turnīrā Andim tik labi gan neklājās – sakāve ar 3:6, 0:6 pret šveicieti Georgu Bastlu.

Lai gan vēl svētdien Andis un Deniss bija uz Latvijas komandas soliņa Deivisa kausa izcīņā, tomēr šodien abi aizvadīja pirmos mačus Turcijā – Izmiras pilsētas „Challenger” sērijas sacensībās ar balvu fondu 64 000 eiro. Andis bija iekļuvis gan vienspēļu, gan kopā ar Denisu arī dubultspēļu pamatsacensību dalībnieku vidū.

Kā pirmā šodien Juškam (ATP vienspēlēs 287.) bija jāaizvada vienspēle, kurā viņa pretinieks bija šveicietis Georgs Bastls. 35 gadus vecais tenisists savulaik bijis pat ranga 71. vietā, bet šobrīd spēlē neregulāri, rangā ieņemot 825. pozīciju. Diemžēl Andim nopietnu pretestību pretiniekam neizdevās izrādīt – 3:6, 0:6. Iespējams, mūsu sportists joprojām nav pavisam atveseļojies (Rīgā bija saaukstējies). Neskatoties uz zaudējumu 1.kārtā, Juška nopelnīja 660 eiro prēmiju.

Nedaudz vēlāk Andim kopā ar Denisu Pavlovu izdevās sekmīgs starts dubultspēļu turnīrā. 1.kārtas mačā ļoti pārliecinoši tika apspēlēts austrālieša Džeimsa Lemkes un beļģa Janika Mertensa duets – 6:0, 6:4. Savu pretiniekus ceturtdaļfinālā Andis un Deniss uzzinās tikai rīt, bet visticamāk tie būs turnīra galvenie favorīti – Braiens Betistouns (ASV) un Andreass Siljestrēms (Zviedrija). Par uzvaru mūsu duets ticis pie 850 eiro prēmijas, kā arī katrs ieguvis pa 18 reitinga punktiem.

Savu pretinieku Zviedrijas pilsētas Falunas „Future” turnīrā (balvu fonds 15 000 ASV dolāru) uzzinājis Kārlis Lejnieks (ATP 502.). Kārlis vienspēļu sacensībās ir izlikts ar 6. numuru un pirmajā mačā tiksies ar Zviedrijas pārstāvi Milošu Sekuliču (ATP 820.). Šis mačs notiks rīt, bet dubultspēļu turnīrā Kārlis nestartēs.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  -1 [+] [-]

, 2010-09-21 19:10, pirms 14 gadiem
JUska protams zaudeja. Tik labi speeleejot uz neko citu pat nevar cereet!

  -4 [+] [-]

, 2010-09-21 19:18, pirms 14 gadiem
Juška - neesi domājis par trenera karjeru? Nopietni...

  +4 [+] [-]

, 2010-09-21 19:46, pirms 14 gadiem
knipaks un Bird televizorā pirmo reizi ieraudzīja tenisu un tagad gudri spriež par Jušku.Kāpēc tādas muļķības jāsaka?Katram spēlētājam ir visādi formas kritumi,Andim neiet pēdējā laikā,bet nevajag tā noriet- šobrīd viņš ir LV 2. numurs un ik pa laikam arī izdodas ļoti labi tunīri,tapec turas tresaja simtaa vel diezgan stabili.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-21 20:05, pirms 14 gadiem
Pastnieks Olegs rakstīja: knipaks un Bird televizorā pirmo reizi ieraudzīja tenisu un tagad gudri spriež par Jušku.Kāpēc tādas muļķības jāsaka?Katram spēlētājam ir visādi formas kritumi,Andim neiet pēdējā laikā,bet nevajag tā noriet- šobrīd viņš ir LV 2. numurs un ik pa laikam arī izdodas ļoti labi tunīri,tapec turas tresaja simtaa vel diezgan stabili.
Runājot pat par televizoru nebija viss tik slikti kā Rīmenis mālēja

     [+] [-]

, 2010-09-21 20:15, pirms 14 gadiem
knipaks rakstīja: JUska protams zaudeja. Tik labi speeleejot uz neko citu pat nevar cereet!
pakluse labak, apnik sitie kas te ekrana otra puse mat tik vien ka gudri ... . Vins ir viens no lv labakajiem tenisistiem, nu soreiz nepaveicas, kkaa sogad shim neiet, nejau vienmer visus jauzvar un jasagrauj, man ir skaidrs, ka tik talu veel neesi aizdomajies...

  -3 [+] [-]

, 2010-09-21 20:21, pirms 14 gadiem
Pastnieks Olegs rakstīja: knipaks un Bird televizorā pirmo reizi ieraudzīja tenisu un tagad gudri spriež par Jušku.Kāpēc tādas muļķības jāsaka?Katram spēlētājam ir visādi formas kritumi,Andim neiet pēdējā laikā,bet nevajag tā noriet- šobrīd viņš ir LV 2. numurs un ik pa laikam arī izdodas ļoti labi tunīri,tapec turas tresaja simtaa vel diezgan stabili.
Tev grūti spriest par to, cik kā un kur es sekoju līdzi un skatos tenisu!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-21 21:08, pirms 14 gadiem
Biedr knipak un bird, kadas isti problemas jums sagada fakts, ka Andis Juška pasaule ienem 280 vietu pasaule un 2. Latvija? Un bird- no kadas bedres Tu izvilki, ka Andis jebkad būs treneris? Par to Tev ir grūti spriest, tapec apturi savu greizsirdigo un tukso muldesanu un priecajies, ka mums ir vel dazi citi speletaji, kas vismaz ieturās 700niekā. Un Rīmenis ir pārāk fanātisks ''spēlētājs no sola'', samērā neprofesionāli pieminēt spēlētāju tēvus tribīnēs un idiotiski subjektīvi vai uzpirkti komentēt situācijas...tādi vispār jāmet ārā no televīzijas

  -2 [+] [-]

, 2010-09-21 22:55, pirms 14 gadiem
CERRUTI rakstīja: Biedr knipak un bird, kadas isti problemas jums sagada fakts, ka Andis Juška pasaule ienem 280 vietu pasaule un 2. Latvija? Un bird- no kadas bedres Tu izvilki, ka Andis jebkad būs treneris? Par to Tev ir grūti spriest, tapec apturi savu greizsirdigo un tukso muldesanu un priecajies, ka mums ir vel dazi citi speletaji, kas vismaz ieturās 700niekā. Un Rīmenis ir pārāk fanātisks ''spēlētājs no sola'', samērā neprofesionāli pieminēt spēlētāju tēvus tribīnēs un idiotiski subjektīvi vai uzpirkti komentēt situācijas...tādi vispār jāmet ārā no televīzijas
Konstruktīva kritika būtu ok! Bet tev ir jāmācās paust savu viedokli.
Principā - esi brīvs!