Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča Spānijā sasniedz W100 turnīra dubultspēļu sacensību finālu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Marcinkēviča Spānijā sasniedz W100 turnīra dubultspēļu sacensību finālu
Diāna Marcinkēviča. Foto: LTS

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča piektdien sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Vitorijas W-100 turnīra dubultspēļu sacensību finālu.

Marcinkēviča, kura spēlē pārī ar francūzieti Estelli Kaskino, pusfināla mačā ar rezultātu 7-5, 2-6, 10:6 guva virsroku pār sacensībās ar trešo numuru izsētajām taizemietēm Luksiku Kumhumu un Peangtarnu Plipueču.

Iekļūstot finālā, Marcinkēviča iekrājusi 85 WTA dubultspēļu ranga punktus, kas viņai no 273.vietas dubultspēļu rangā ļaus pakāpties par apmēram 30.pozīcijām.

Finālā pretī stāsies turnīrā ar pirmo numuru izsētās Lielbritānijas tenisistes Ališa Bārneta un Olīvija Nikolsa.

Pirmajā kārtā Latvijas un Francijas duets ar 6-2, 6-2 pārspēja mājinieces Patrīciju Rodrigesu Karretero un Meiliju Fernandesu del Moralu, bet ceturtdaļfinālā ar rezultātu 7-5, 1-6, 11:9 guva virsroku pār spānieti Marinu Basolsu-Riveru un Filipīnu tenisisti Aleksandru Īlu.

Vienspēlē Marcinkēviča (WTA 398.) piedzīvoja neveiksmi jau pirmajā kārtā, kurā ar 2-6, 4-6 zaudēja Spānija tenisistei Evai Gerreo Alvaresai (WTA 362.).

Izmantotie resursi:
LETA