Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Penzā tenisistiem mainīgas sekmes (papildināts)

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Penzā tenisistiem mainīgas sekmes (papildināts)
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Ar mainīgām sekmēm Krievijas pilsētas Penzas „Challenger” turnīru šodien uzsākuši Latvijas tenisisti. Vienspēļu turnīrā Andis Juška uzvarēja mājinieku Aleksandru Vasinu, bet Deniss Pavlovs zaudēja japānim Junam Mitsuhaši.

Jau ziņojām, ka pēc Deivisa kausa izcīņas gan Denisa Pavlova, gan Anda Juškas ceļi veda uz Krievijas pilsētu Penzu, kur norisinās „Challenger” sērija turnīrs ar balvu fondu 50 000 ASV dolāru – „Penza Cup 2009”. Abi Latvijas tenisisti uzreiz garantēja vietu pamatsacensībās, turklāt Pavlovs vēl tika izlikts ar 6. numuru.

Tas Denisam gan neļāva tikt pie uzvaras. Pirmajā mačā šodien viņš tikās ar japāni Junu Mitsuhaši un cieta neveiksmi ar 1:6, 5:7. Jāpiemin, ka ATP rangā japānis ieņem 309. vietu, kamēr Deniss ir 263.

Veiksmīgāk pirmajā kārtā sekmējās Andim Juškam (ATP 272.). Viņa pretinieks bija mājinieks Aleksandrs Vasins, kuram rangā tikai 1685. vieta, tomēr pirmo setu pret Andi viņš prata uzvarēt. Nākamajos divos setos Juška gan kontrolēja situāciju un uzvarēja maču ar 1:6, 6:3, 6:0. Nākamais Latvijas tenisista pretinieks būs cits Krievijas tenisists Aleksandrs Kudrjavcevs, kurš turnīrā izlikts ar 4. numuru, bet jaunākajā ATP rangā ieņem 200. vietu.

Vēlāk Deniss un Andis aizvadīja arī dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli, kurā viegli pārspēja Nikolosa Basilašvili (Gruzija) un Ervanda Gasparjana (Krievija) duetu – 6:2, 6:2. Ceturtdaļfinālā viņu pretinieki būs ar 2. numuru izliktie Sergejs Bubka (Ukraina) un Jevgēņijs Kirilovs (Krievija).

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-07-21 18:57, pirms 15 gadiem
Kad beidzot esports jaunieši sapratīs, ka nevar un nevajag aprakstīt dubultspēļu rezultātus vienlīdzīgi kā vienspēļu, jo tajos spēlē tikai neizdevušies špīleri vai no darba brīvajā laikā pārējie.
Izņēmjums ir bračkas Braieni, vai Davis Cup spēles, vai arī olimpiskās spēles.

     [+] [-]

, 2009-07-21 19:15, pirms 15 gadiem
Paldies e-sporta jauniešiem! Nemāku pateikt par pārējiem, bet mani interesē dubultspēļu ziņas.