Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška Francijā izcīna sezonas pirmo uzvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juška Francijā izcīna sezonas pirmo uzvaru
Andis Juška
Foto: www.e-motion.cz

Latvijas vīriešu tenisa otrais numurs Andis Juška šodien "Future 10 000" turnīrā Francijā guva sezonas pirmo uzvaru vienspēlēs, bet Diāna Marcinkeviča turpat, Francijā, tika pie panākuma ITF 25 000 sērijas dubultspēļu turnīrā, sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Andis Juška "Future" turnīrā Francijā spēlē otro nedēļu pēc kārtas. Pagājušajā nedēļā viņš zaudēja jau 1. kārtā, bet šoreiz to ir pārvarējis, itin pārliecinoši uzveicot Ēģiptes tenisistu Karimu Hosamu – 6:2, 6:2. Juška ar rangā augstāk esošo (ATP 338.) līdz šim nebija ticies, bet grūtības neizjuta. Andis atzīmējās ar deviņiem eisiem, pie savas serves zaudēja tikai deviņus punktus un pretiniekam breika iespējas nedeva.

Turnīra, kas notiek telpās uz "hard" seguma, 2. kārtā Latvijas otrā numura pretinieks būs ēģiptietis Mazens Osama (ATP 510.) vai francūzis Antuāns Beneto (ATP 433.). Juška šonedēļ startē tikai vienspēlēs, kurās pagaidām ticis pie viena punkta.

Diāna Marcinkeviča, kura vakar ITF 25 000 turnīrā Francijā zaudēja savā vienīgajā mačā vienspēlēs, šodien kopā ar Baltkrievijas pārstāvi Ilonu Kremenu pārvarēja dubultspēļu turnīra 1. kārtu. Ar 3. numuru izliktais Latvijas un Baltkrievijas pāris ar 7:6(5), 7:5 uzveica Horvātijas duetu Ivu Mekoveču un Emu Mikulčiču un nopelnīja deviņus reitinga punktus.

Šarmelšeihas ITF 10 000 vienspēļu turnīra kvalifikācijā zaudējumu piedzīvojusī Inga Audriņa šodien cieta neveiksmi arī savā vienīgajā spēlē dubultspēļu pamatturnīrā. Tajā tiekot pie spēlēšanas, pateicoties "wild card", Audriņa pārī ar krievieti Valēriju cieta sagrāvi pret Krievijas sportisti Poļinu Ļeikinu un Ķīnas pārstāvi Jukunu Žanu – 3:6, 2:6.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-21 16:09, pirms 10 gadiem
tas čalis reāli nopelna, vai arī viņu kāds sponsorē (ja zinat, kas?)?
neesmu tenisa izdevumu eksperts

  +1 [+] [-]

, 2014-01-21 16:17, pirms 10 gadiem
binghamiswanker rakstīja: tas čalis reāli nopelna, vai arī viņu kāds sponsorē (ja zinat, kas?)?
neesmu tenisa izdevumu eksperts
Latvijas tenisa federācija.

Var jau teikt daudzko par Jušku, viņa vecumu un Future turnīriem, BET Latvijai vajag spēlētāju Deivisa kausiem, tāpēc arī turpina karjeru.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-21 16:17, pirms 10 gadiem
Savickis viņu stutē, lai gan jau sen bij izteicies, ka to nedarīs. Varbūt tagad arī vairs nedar, lai Cīrulis precizē. Godīgi sakot, pieļauju, ka Endī pelna arī ne tikai ar primāro spēli, bet arī ar citu, taču negribas viņām īpaši pārmest, ja tā ir, jo izmaksas ir fenomenālas, arī futūrēs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja