Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška izstājas Helsinku turnīra kvalifikācijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juška izstājas Helsinku turnīra kvalifikācijā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Helsinku "Challenger" turnīra kvalifikāciju nav pārvarējis Latvijas otrais numurs Andis Juška, kurš nepabeidza 2. kārtas spēli pret īru Danielu Glansiju – 1:4 pirmajā setā.

Ranga 323. vietā esošais Juška kvalifikācijā bija izlikts ar 4. numur un no pirmās kārtas brīvs, bet otrajā tikās ar 22 gadus veco Īrijas tenisistu Danielu Glansiju (ATP 1003.), kuram šis ir tikai otrais turnīrs karjerā ārpus britu salām. Juška bija iedzinējos ar 1:4 pirmajā setā, kad izstājās.

Lai iekļūtu pamatturnīrā, nepieciešamas pārvarēt trīs kārtas. Juškam ciemošanās Helsinkos beigusies bez ranga punktu un prēmijas iegūšanas. Turnīra balvu fonds 106 500 eiro. Uzvarētājs iegūs 125 ranga punktus. Ar pirmo numuru izlikts nupat par gada labāko jaunpienācēju atzītais vācietis Tobiass Kamke (ATP 67.). No ranga pirmā simtnieka Somijā pieteikušies spēlēt arī septembrī Rīgā redzētais Mihals Pšišeznijs, Teimurazs Gabašvili, Dastins Brauns un Adrians Mannarino.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2010-11-20 21:27, pirms 13 gadiem
Žel, ka tā, viens no gada lielākajiem Chalanger turniriem,ceram, ka nakamo gadu Andris uzlabos sniegumu un iespējams uzspēlēs kāda atp limeņa pamatsacenībās!