Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam un Jelginam zaudējums ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam un Jelginam zaudējums ceturtdaļfinālā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Andis Juška duetā ar krievu Mihailu Jelginu šodien nav spējis sasniegt Itālijas pilsētas Neapoles „Challenger” dubultspēļu turnīra pusfinālu. Triju setu spēlē ar 4:6, 7:6(5), [7:10] viņi piekāpās čeham Ivo Minaram un baltkrievam Uladzimiram Ignatikam.

Lai gan Latvijas un Krievijas sportistu duets sacensībās bija izlikts ar 4.numuru, tomēr tikt labāko četriniekā viņi nespēja. Mačs pret čehu Ivo Minaru un baltkrievu Uladzimiru Ignatiku iznāca ļoti līdzīgs, tomēr supertaibreikā nedaudz labāki bija pretinieki – 6:4, 6:7(5), [10:7].

Atgādinām, ka turnīra pirmajā kārtā Juška un Jelgins ar 6:4, 4:6, [11:9] uzveica Nīderlandes duetu Tomasu Šorelu un Igoru Sijslingu, kas katram deva pa 15 dubultspēļu ranga punktiem, kā arī 200 eiro prēmijai. Bet vienspēļu turnīrā Andis zaudēja izšķirošajā kvalifikācijas kārtā, netiekot pie reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home