Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš iegūst pirmo ITF dubultspēļu titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ozoliņš iegūst pirmo ITF dubultspēļu titulu
Kārlis Ozoliņš. Foto: Anna Aurelia Minev/ERR

19 gadus vecais Latvijas tenisists Kārlis Ozoliņš sestdien kļuva par čempionu ITF M15 sērijas dubultspēļu turnīrā Šampeinā (Ilinoja), kur uzvarēja kopā ar 22 gadus veco amerikāni Kvaizi Kenjati.

Ozoliņš un Kenjate bija izsēti ar ceturto numuru un finālā ar 7:5, 2:6, 10:7 pieveica neizsētos amerikāņus Neitanu Ponvitu un Raienu Šeinu.

Gan Ozoliņš, gan 205 centimetrus garais Ilinojas Universitātes students Kenjate pirmoreiz uzvarēja profesionālā tenisa dubultspēļu turnīrā.

Ozoliņam šogad vienspēlēs ļoti nesekmīga sezona ar 5-16 bilanci, 12 no 16 turnīriem zaudējot jau 1. kārtā. Tā tas bija arī šonedēļ Šampeinā, kur viņš piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas.

Savukārt dubultspēlēs sasniegti divi fināli. Pirmajā tika piedzīvots zaudējums, augustā Lodzā kopā ar grieķi Aristoteli Tanosu piekāpjoties ar pirmo numuru izsētajiem zviedriem Filipam Bergevi un Markusam Ēriksonam – 6:4, 2:6, 4:10.