Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kazijevs un Lībietis sasniedz pusfinālu Jūrmalas "Future" turnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kazijevs un Lībietis sasniedz pusfinālu Jūrmalas "Future" turnīrā
Miķelis Lībietis un Artūrs Kazijevs
Foto: Valdis Lībietis

Šodien turpinājušās cīņas starptautiskajā Jūrmalas „Future” tenisa turnīrā. Vienspēļu turnīrā, kas norisinās bez Latvijas sportistu dalības, noteikti ceturtdaļfinālisti, bet dubultspēlēs zināmi pusfinālu dalībnieki un to vidū arī Latvijas duets – Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Jūrmalas „Future” tenisa turnīra vienspēļu turnīra pirmo kārtu nespēja pārvarēt ne Miķelis Lībietis, ne Davids Virabjans, bet pārējie mūsu valsts sportisti nepārvarēja kvalifikāciju. Labākas sekmes tika gaidītas dubultspēļu turnīrā un pagaidām šīs prognozes apliecinās.

Pērnā gada turnīra finālisti Artūs Kazijevs un Miķelis Lībietis turnīra pirmajā kārtā ar 7:5, 6:1 uzveica vāciešus Ralfu Regusu un Maiku Burlagu, bet šodien tikās ar īru Danielu Glansiju un Džaridu Meiheiru no Austrālijas. Lai gan pretinieki turnīrā bija izlikti ar 3.numuru, tomēr latvieši uzvarēja ar identisku rezultātu kā pirmajā kārtā – 7:5, 6:1. Rīt pusfinālā puišu pretinieki būs čehi Jakubs Lustiks un Davids Novaks.

Ne tik labi veicās vēl vienam Latvijas pārstāvim dubultspēļu ceturtdaļfinālā – Krišjānim Stabiņam. Viņš sacensībās startēja kopā ar austrālieti Alenu Perelu, bet šodien triju setu cīņā piekāpās turnīra galvenajiem favorītiem, īriem Džeimsam Klaskijam un Kolinam Obraienam – 1:6, 6:4, 6:10.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2010-08-18 23:14, pirms 14 gadiem
Jāmēģina vismaz aistāvēt pagājušā gada punkti. Bet vienalga apsveicu ar jaunu reitinga rekord vietu nākamās nedēļas rangā!