Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisa seniori sāk pasaules čempionātu Turcijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas tenisa seniori sāk pasaules čempionātu Turcijā
Latvijas tenisa seniori Turcijā

Šonedēļ no 18. Līdz 24.martam Turcijas pilsētā Antālijā norisināsies pasaules čempionāts tenisā senioriem komandu ieskaitē. Uz to devušies ar Latvijas tenisa meistari, pārstāvot valsti piecās no desmit vecuma grupām.

Antālijā tenisa senioru cīņas notiks nākošās divās nedēļas. Vispirms gaidāmas komandu cīņas, bet pēc tam arī individuālie mači. Kopumā godalgas tiks dalītas piecās vecuma grupās (35+, 40+, 45+, 50+ un 55+) – gan sievietēm, gan vīriešiem. Komandu turnīriem kopumā pieteikušās 190 komandas no 31 valsts. Viņu vidū arī piecas komandas no Latvijas.

Dāmu konkurencē Latvija būs pārstāvēta divās vecuma grupās. 35+ grupā sievietēm mūsu komanda ielozēta vienā grupā ar ASV, Polijas un Igaunijas komandām (pirmā cīņa pret igaunietēm), bet 50+ vecuma grupas dāmas grupu turnīrā cīnīsies ar Lielbritānijas un Igaunijas tenisistēm (pirmā cīņa šodien arī pret Igauniju).

Tikmēr kungu konkurencē Latvijai trīs komandas. 35+ komanda spēlēs F grupā kopā ar Igaunijas, Nīderlandes un Vācijas izlasēm. Pirmā cīņa šodien pret vāciešiem. 40+ komanda ielozēta A grupā kopā ar Francijas un Turcijas tenisistiem (pirmā cīņa šodien pret turkiem), bet 45+ izlasei vieta B grupā kopā ar ASV un Īrijas sportistiem (pirmā spēle pret īriem). Sekot līdzi turnīru norisei un rezultātiem varat Starptautiskās Tenisa Federācijas (ITF) interneta mājaslapā – ITF Tennis - SENIORS Jāpiemin, ka nedēļu turpat Antālijā norisināsies pasaules čempionāts individuālajos turnīros, kuros arī piedalīsies vairāki Latvijas pārstāvji.

Latvijas pārstāvji pasaules čempionātā tenisā senioriem komandām

Sievietes 35+ Suzanne Lenglen Cup
1. Agnese Gustmane
2. Inga Pabraukle
3. Natālija Bogačova
4. Gabija Priede

Sievietes 50+ Maria Esther Bueno Cup
1. Biruta Grīnberga
2. Ieva Liepkalne
3. Gunta Naumova

Vīrieši 35+ Italia Cup
1. Andris Krūmiņš
2. Sergejs Bogačovs
3. Aivars Linkevičs

Vīrieši 40+ Tony Trabert Cup
1. Kaspars Kulbergs
2. Mārtiņš Dzelme
3. Jurģis Pastors

Vīrieši 45+ Dubler Cup
1. Egils Valeinis
2. Pauls Feldmanis
3. Andrejs Ērglis

     [+] [-]

, 2013-03-19 00:13, pirms 12 gadiem
Lielāko veiksmi manai trenerei Guntai Naumovai un visiem pārējiem!