Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei neizdodas iekļūt pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijerei neizdodas iekļūt pusfinālā
Līga Dekmeijere
Foto: AP/Scanpix

Līgai Dekmeijerei, spēlējot pārī ar amerikānieti Aleksandru Mjūleri, nav izdevies iekļūt Kvebekas "International" kategorijas turnīra pusfinālā.

Līga Dekmeijere (WTA 84.) un amerikāniete Aleksandra Mjūlere (185.) Kvebekas turnīra 1. kārtā pieveica francūzietes Džūlijas Kuā un kanādietes Marī-Īvas Peletjē duetu - 6:0, 3:6, 12:10.

Piektdien sacensību 2. kārtā, kas bija ceturtdaļfināls Dekmeijeres un Mjūleres pretinieces bija amerikānietes Lindsija Lī-Votersa (120.) un Megana Multona-Levī (103.). Starp citu, Dekmeijere ar Multonu-Levī kopā spēlējusi trīs šīs sezonas turnīros. Vakardienas maču labāk sāka mūsējo pretinieces, pirmajā setā uzvarot ar graujošu 6:2, varēja būt vēl lielāks pārsvars rezultātā.

Ja pirmajā setā gan Līga, gan viņas pāriniece pieļāva daudz kļūdu, tad otrajā partijā izdevās to skaitu samazināt. Līdz septītajam geimam breiku nebija, bet pie rezultāta 3:3 vāji nospēlēja tieši Dekmeijere. Viņai dubultkļūda, bet pēc tam sitiens tīklā – 3:4. Nebija lemts ne atspēlēties, ne uzvarēt vēl kādā geimā, un tika piedzīvots zaudējums ar 2:6, 3:6. Par 2. kārtas sasniegšanu Dekmeijere nopelnīja 70 ranga punktus un 825 dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...