Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs paliek ārpus pusfināla

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs paliek ārpus pusfināla
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisistu duets Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien Polijas pilsētā Bitomā aizvadīja “Challenger” dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā spēli. Diemžēl zaudējums ar 3:6, 4:6 pret slovāku Ivo Klecu un ukraini Artjomu Smirnovu, un turnīrs beidzies.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šajā nedēļā uz Polijas pilsētu Bitomu devušies divi Latvijas tenisisti – Andis Juška un Deniss Pavlovs. Juška startēja arī vienspēļu turnīrā (zaudējums 1. kārtā Nīderlandes sportistam Tomasam Šorelam – 7:5, 4:6, 5:7), bet dubultspēlēs abi latvieši bija kopējā duetā, turklāt turnīrā izlikti ar 1. numuru. Pirmajā kārtā savu favorītu statusu izdevās apliecināt, ar 7:6(1), 6:2 uzveicot ungāra Antilas Balaša un krieva Denisa Matsukeviča duetu.

Šodien ceturtdaļfinālā Anda un Denisa sāncenši bija slovāks Ivo Klecs un ukrainis Artjoms Smirnovs. Diemžēl šī spēle neizdevās un abi seti tika zaudēti itin pārliecinoši – 3:6, 4:6. Līdz ar to turnīrs mūsu duetam beidzies – katrs no tenisistiem ieguvis pa 15 reitinga punktiem un 200 eiro prēmijai.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +2 [+] [-]

, 2010-06-17 15:47, pirms 14 gadiem
Tas nekas, džeki, turpiniet kapāt kopā un noslīpējiet tieši dupeli, jo vienspēlēs jums īsti nav ko darīt un kaut ko sasniegt būs grūti! Dupēlēs jūs varētu TĀDU piķi nopelnīt!!! Paskatamies, piemēram, uz poļu pāri Marcin Matkowski un Mariusz Fyrstenberg - vienspēlēs viņi ir pilnīgi nulles, bet dupelēs ir viens no pasaules TOP pāriem un katrs karjerā sapelnījis jau virs 1.000.000 naudiņām! Neviens no viņiem singlus sen vairs nespēlē, pie kam augstākais singlos Mariušam ir 300.vieta, bet Marcinam ap 700.vietu. Marcinam ir ļoti spēcīga serve, kas gan nav īpaši spēcīgāka par Tavējo un abi labi spēlē pie tīkla, tas arī viss - pietiekoši, lai būtu miljonāri. Septembrī, starp citu, viņus abus redzēsim Rīgā un, domāju, mums dupelē nav variantu pat ar Gulbi ierindā... Viņi ir perfekti noslīpējuši tieši dupeli!