Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēvičai zaudējums W-25 turnīra otrajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marcinkēvičai zaudējums W-25 turnīra otrajā kārtā
Diāna Marcinkēviča. Foto: LTS

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien Itālijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Solarino W-25 turnīra otrajā kārtā.

Ar piekto numuru izsētā Marcinkēviča (WTA 372.) astotdaļfinālā ar 1-6, 6-1, 3-6 piekāpās mājiniecei Samirai De Stefano (WTA 973.).

Pirmajā kārtā Latvijas tenisiste ar 6-3, 6-3 pārspēja citu Itālijas tenisisti Denīzu Valenti (WTA 809.).

Par otrās kārtas sasniegšanu Marcinkēviča nopelnīja piecus punktus WTA rangā.

Turnīrs norisinās ārā uz sintētiskā seguma.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-11-16 15:16, pirms pusgada
Tiesnešu nekompetence un negodprātība bija izšķirošais faktors šajā mačā. Tiesneši šo maču tiesāja par labu De Stefano, jo viņa taču ir šā turnīra mājiniece. Ļoti bieži tiesneši tur kur viņi nosauca Marcinkēvičai servēs vai sitienos autus, tur šitie debīlie idiotiskie priduraki ne tiesneši De Stefani servēs un sitienos nosauca par iniem. Es ļoti ceru ka šitos idiotus ne tiesnešus no darba drīz atlaidīs, jo šādi tiesāt maču nedrīkst. Šitais mačš ir vēl viens pierādījums tam, ka uz tiesnešu godaprātu paļauties nedrīkst. Viņu vietā ir jāizmanto roboti, kuri visus noteikumus piemērotu viņu vietā vai arī dot tenisistiem bezlimita "čelelndžus" jeb izaicinājumus, lai viņi varētu tiesnešu aplamības līniju nosaukšanā izlabot. To vajadzētu ieviest visos WTA, ATP un ITF rīkotajos turnīros.