Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Šodien noskaidros Latvijas čempionus tenisā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šodien noskaidros Latvijas čempionus tenisā
Lina Lileikite

Piektdien tenisa centra Lielupe kortos noslēgsies 2013.gada Latvijas tenisa čempionāta cīņas. Šodien vispirms paredzēts pabeigt vakar pārtrauktās pusfinālu cīņas, bet pēc tam arī lielie fināli.

Vakar turnīra izspēlē iejaucās lietus, liedzot izspēlēt visus pusfinālus. Vienspēlēs finālu jau sasniedza Krišjānis Stabiņš un Lina Lileikite. Stabiņš divos setos (6:3, 6:2) apspēlēja Rihardu Emuliņu un finālā gaida Mārtiņa Podžus un Artūra Lazdiņa cīņas uzvarētāju. Vakar spēle tika pārtraukta pie pārliecinošas Mārtiņa vadības – 6:0, 3:1. Tikmēr dāmu turnīrā Lina ar 6:4, 6:3 uzveica Anniju Annu Veinšteinu, bet viņas pretiniece tiks noteikta Ievas Irbes un Gretas Veinbergas duelī. Pirmo setu ar 6:3 uzvarēja Irbe.

Jāpiemin, ka šodien notiks ne tikai fināli, bet arī spēles par 3.vietu, jo Latvijas čempionātā pirmo trīs vietu ieguvēji saņem naudas balvas – attiecīgi 500, 300 un 200 ls apmērā.

Tāpat noskaidros vīriešu, sieviešu un jaukto dubultspēļu turnīru laureātus. Mači Lielupē sāksies no 10:00.

     [+] [-]

, 2013-08-16 10:09, pirms 11 gadiem
naudas summas diezgan motivējošas lab lab galvenais ir piedalīties, jā