Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška turpina uzvarēt Vācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška turpina uzvarēt Vācijā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas tenisists Andis Juška ar divām uzvarām iesācis Vācijā notiekošo Future turnīru. Vakar pārī ar krievu Denisu Macukeviču tika uzvarēta dubultspēle, bet šodien vienspēļu 1.kārtā ar 6:3, 6:3 uzveica Nīderlandes pārstāvi Vesliju Kolhofu.

Pagājušajā nedēļā Juška (ATP 348.) aizvadīja pirmo sezonas turnīru (Vācijas pilsētas Švīberdingenas Future 10 000) un uzreiz tika pie titula vienspēlēs. Nākamās sacensības Andim jau šonedēļ – pavisam netālu esošajā Štamhaimā notiek identisks Future 10 000 turnīrs.

Pirmā cīņa Juškam bija jau vakar, kad kopā ar krievu Denisu Macukeviču tika aizvadīta dubultspēļu 1.kārtas spēle. Latvijas un Krievijas duets turnīrā tika izlikts ar 4.numuru, bet pretiniekos viņiem stājās Nīderlandes duets Romano Francens un Albans Moifels. Lai arī pirmo setu izdevās uzvarēt pārliecinoši, cīņas uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešami trīs seti – 6:1, 4:6, [10:8] Juškas un Macukeviča labā.

Šodien no rīta Andim bija jāspēlē pirmais vienspēļu mačs. Arī tajā pretiniekos Nīderlandes pārstāvis – Veslijs Kolhofs (ATP 574.). Abos setos latvietim izdevās uzvarēt gana droši (6:3, 6:3), izcīnot sesto uzvaru vienspēlēs šogad. 2.kārtā Anda sāncensis būs šveicietis Jans Marti (ATP 907.).

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2013-01-16 12:27, pirms 12 gadiem
Nav gadījumā vecākais špīlers iekš fjūčeriem?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-16 13:44, pirms 12 gadiem
Rafaello rakstīja: Nav gadījumā vecākais špīlers iekš fjūčeriem?
protams, ka nē..

     [+] [-]

, 2013-01-16 15:14, pirms 12 gadiem
Un vai tad Future nav domāts priekš tiem, kuri vēl nespēj kapāt challangeros? Kaut kā dīvaini, ka viņš spēlē @Future turnīros, kaut arī challangeros spēj arī šo to uzvarēt! + naudas prēmija tak attiecīgi viņš tikpat dabūtu.

     [+] [-]

, 2013-01-16 15:26, pirms 12 gadiem
srax0 rakstīja: Un vai tad Future nav domāts priekš tiem, kuri vēl nespēj kapāt challangeros? Kaut kā dīvaini, ka viņš spēlē @Future turnīros, kaut arī challangeros spēj arī šo to uzvarēt! + naudas prēmija tak attiecīgi viņš tikpat dabūtu.
Uzvarot zemaka limena Future turniru iegusti 18pts, lai tos pasus punktus dabutu chalendzeri, jaieklust vismaz ceturdalfinala, ar Anda reitingu, ja nav mega veiksmiga izloze, tad jauzvar kads top 150-200 tenisists, ja tuvaka menesa laika panems vel kadus 2 fjucerus tad jau citas izveles nebus ka spelet chalendzerus, vismaz iepriekseja turnira sastavs bija pietiekami solids un atbilda chalendzera turnira pirmajai kartai.

     [+] [-]

, 2013-01-16 15:26, pirms 12 gadiem
srax0 rakstīja: Un vai tad Future nav domāts priekš tiem, kuri vēl nespēj kapāt challangeros? Kaut kā dīvaini, ka viņš spēlē @Future turnīros, kaut arī challangeros spēj arī šo to uzvarēt! + naudas prēmija tak attiecīgi viņš tikpat dabūtu.
Nosaukums tomeer neattaino reaalo situaaciju tenisaa.. Ja nav challengeru turniiru vai tev nav pietiekami augsts rangs, lai tiktu challengeriem klaat (jaa, visiem speeleetaajiem nepietiek vietas chalengeros), tad atliek speeleet Future, lai vispaar uztureetu savu reitingu..

     [+] [-]

, 2013-01-16 21:14, pirms 12 gadiem
Tie pasi futures ir goda tiesu augstaki k.vai par musu hokeja ligu sobrid, kurai ir nesaprotams numurs fanu ko tad labak lai no musejiem tenisa vispar neviens nespele neko? tiesi tada bus situacija tikko Andim ta lieta apniks..