Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs soli no dubultspēļu titula

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs soli no dubultspēļu titula
Deniss Pavlovs
Foto: Ginters Kavacis

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs pārī ar itālieti Stafano Iani šonakt guvis uzvaru Planteišenas „Future” dubultspēļu turnīra pusfinālā un rīt cīnīsies par turnīra galveno balvu. Tikmēr Adrians Žguns ar uzvaru sācis kvalifikācijas turnīru citā „Future” turnīrā Holivudā.

Planteišenas (ASV) „Future” dubultspēļu turnīrā Latvijas un Itālijas duets Deniis Pavlovs / Stefano Iani ir izlikti ar pirmo numuru un savu favorītu statusu pratuši apliecināt, sasniedzot finālu. Pusfināla mačs pret amerikāņiem Skovilu Dženkinsu un Gregoriju Ouletu nebija vienkāršs. Pirmajā setā uzvara ar 7:5, bet otrajā sakāve ar 1:6. Sekojošajā supertaibreikā galvenie favorīti gan nospēlēja pārliecinoši, uzvarēja ar 10:3 un iekļuva finālā.

Tajā Deniss un Stefano cīnīsies pret amerikāņa Markusa Fjugeita un Bahamu salu sportista Timotija Neilija duetu, kuri turnīrā iekļuva tikai kā rezervisti, bet pratuši tikt līdz finālam. Līdz šim Latvijas tenisists nopelnījis deviņus reitinga punktus, bet uzvarot turnīrā tie jau būs 17 punkti.

Tikmēr cits Latvijas tenisists Adrians Žguns uzsācis kvalifikācijas cīņas Holivudas „Future” vienspēļu turnīrā. Ar Žguna 544. vietu bija par maz, lai uzreiz tiktu pamatturnīrā, tāpēc Adrianam būs jāpārvar četras kvalifikācijas kārtas. Ar 2. numuru izliktais latvietis turnīru iesācis ļoti pārliecinoši – 6:1, 6:2 pret Kanādas sportistu Florianu Bogdanu Radu. Nākamais Žguna pretinieks būs Konstantins Lazarovs (pārstāv ASV). Neviens no šiem tenisistiem ATP rangā neatrodas.

Izmantotie resursi:
usta.com

     [+] [-]

, 2010-01-16 09:24, pirms 14 gadiem
Vel jāuzvar , tad būs 17 ,

     [+] [-]

, 2010-01-16 11:25, pirms 14 gadiem
jāuzvar abiem, bet Denisam, protams, noteikti!