Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisisti nepārvar Jūrmalas "Future" kvalifikāciju

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas tenisisti nepārvar Jūrmalas "Future" kvalifikāciju
Artūrs Kazijevs
Foto: Romualds Vambuts

Spītējot nepastāvīgajiem laika apstākļiem, šodien Lielupes tenisa kortos tika izspēlētas visas astoņas „Future” turnīra kvalifikācijas spēles. Diemžēl zaudējumus tajās cieta visi mūsu sportisti, kas nozīmē, ka vienspēļu pamatturnīrā mūsu valsts būs pārstāvēta tikai ar diviem dalībniekiem – Miķeli Lībieti un Davidu Virabjanu. Pamatturnīra izspēle sāksies pirmdien.

Jau ziņojām, ka vakar tenisa centrā „Lielupe” tika dots starts ikgadējam Jūrmalas „Future” tenisa turnīram. Kopumā starptautiskajam turnīram ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru šogad pieteikušies dalībnieki no 24 pasaules valstīm. Arī Latvijas tenisisti turnīram ir pieteikušies gana plašā skaitā, kaut arī šī brīža līderi spēlē citur. Kvalifikācijas turnīram bija pieteikušies 13 latvieši, no kuriem četri spēja tikt līdz izšķirošajai kārtai. Šodien viņi visi devās kortā, lai mēģinātu tikt pamatturnīrā.

Diemžēl nesekmīgi. Agrajās spēlēs sakāves cieta Rihards Emuliņš un Arvis Bērziņš. Rihards neuzvarēja ne geima pret vācieti Ralfu Regusu (ATP 1377.) – 0:6, 0:6, bet Arvis ar 2:6, 3:6 piekāpās citam vācietim Maikam Burlagam (ATP rangā neatrodas). Artūram Kazijevam un Oskaram Vaskim savus mačus nācās pabeigt tikai pievakarē, jo krietni patraucēja lietus. Diemžēl arī viņiem neveiksmes – Vaskim ar 3:6, 5:7 pret itālieti Mateo Marfiju (ATP 1768.), bet Kazijevam 6:3, 3:6, 5:7 pret īru Džeimsu Klakskiju (ATP 1714.). Līdz ar to vienīgie Latvijas pārstāvji vienspēļu pamatturnīrā būs wildcard saņēmušie Miķelis Lībietis un Davids Virabjans. Abi jau uzzinājuši pirmos pretiniekus – Miķeļa sāncensis būs francūzis Nikolass Rozencvaigs (ATP 940.), bet Davida – krievs Ivans Nedeļko (ATP 696.). Lībietis vienspēli aizvadīs rīt, bet Virabjans otrdien.

Jau rīt izspēlēs visas dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēles un tur Latvijai ir lielākas cerības uz panākumiem. Atcerēsimies, ka pērn Artūra Kazijeva un Miķeļa Lībieša duets sasniedza dubultspēļu finālu. Arī šogad puiši spēlēs kopā un pirmajā kārtā tiksies ar vāciešiem Ralfu Regusu un Maiku Burlagu. Tāpat dubultspēļu turnīrā startēs arī Jāņa Skrodera un Riharda Emuliņa duets, kuri pirmajā kārtā tiksies ar vēl viena latvieša Krišjāņa Stabiņa un austrālieša Alena Perela duetu.

Pirmās spēles rīt Jūrmalā (komplekss atrodas Oskara Kalpaka prospektā 16) jau no 10:00, bet Latvijas sportistu cīņas centrālajā kortā norisināsies no apmēram 11:30.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-15 20:04, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Cik maksā ieeja?
nav ieejas maksas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-15 20:14, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: arī pusfinālos un finālos nebūs?
neee..

  +1 [+] [-]

, 2010-08-15 23:39, pirms 14 gadiem
un nekad nav biju ieejas maksa