Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam divas pārliecinošas uzvaras Igaunijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam divas pārliecinošas uzvaras Igaunijā
Andis Juška

Igaunijai piederošajā Sāremā salā turpinās „Future” sērijas turnīrs ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Pie divām uzvarām šodien izdevās tikt Andim Juškam – vispirms nodrošināta vieta vienspēļu ceturtdaļfinālā, bet pēc tam kopā ar Denisu Pavlovu arī dubultspēļu pusfinālā.

Latvijas vīriešu tenisa otrais numurs Andis Juška (ATP 317.) „Tele2 Saaremaa Open” vienspēļu turnīrā ir izlikts ar 4. numuru. Jau ziņojām, ka sacensību 1. kārtā vakar viņam ar 6:4, 7:5 izdevās apspēlēt francūzi Akselu Mišonu (ATP 511.). Šodien pretiniekos bija Beļģijas pārstāvis Janiks Vandenbulke, kurš ATP rangā atrodas tikai nedaudz zemāk nekā Mišons - ATP 534. vieta. Spēle gan pavisam nebija līdzvērtīga – Juška sagrāva sāncensi ar 6:0, 6:1 un iekļuva ceturtdaļfinālā. Tajā rīt pretī stāsies ukrainis Aleksandrs Agafonovs (ATP 820.). Interesanti, ka turnīra pirmajā kārtā Agafonovs ar 5:7, 6:2, 6:1 pārspēja citu latvieti – Denisu Pavlovu. Tādējādi piektdien Andim ir cerības atspēlēties.

Šodien ceturtdaļfināla cīņas notika arī dubultspēļu sacensībās, kurā mūsu valsts duets Andis Juška un Deniss Pavlovs ir izlikts ar 1. numuru. Pretiniekos viņiem bija francūzis Aksels Mišons un Hanss Podlipniks-Kastiljo. Andim un Denisam izdevās uzvarēt divos setos (6:3, 6:2) un sasniegt pusfinālu, kurā rīt jātiekas ar Janisu Linigeru (šveice) un Andreju Vasiļevski (Baltkrievija). Vienspēļu rangā Juška pagaidām ieguvis trīs reitinga punktus, bet dubultspēlēs katram no mūsu sportistiem pa astoņiem ranga punktiem.

Izmantotie resursi:
itftennis.com: ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-07-16 00:33, pirms 14 gadiem
Nu lai abi tituli tiek Latvijai!