Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere neiekļūst Vimbldonas pamatturnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere neiekļūst Vimbldonas pamatturnīrā
Līga Dekmeijere

Latvijas dubultspēļu speciālistei Līgai Dekmeijerei Vimbldonas „Grand Slam” turnīrs beidzies ar zaudējumu kvalifikācijas sacensību 1. kārtā. Viņa pārī ar Horvātijas tenisisti Dariju Juraku divos setos ar 0:6, 4:6 piekāpās krievietei Vesnai Doloncai un ungārietei Katalinai Morosi.

Ja pirmajā setā Latvijas un Horvātijas apvienotajam duetam neizdevās uzvarēt pat geimu, tad otrā partija bija cerīgāka. Sākumā dodot pretiniecēm breika pārsvaru, „mūsējās” atspēlējās un bija vadībā līdz septītajam geimam (4:3). Pēc tam Dolonca ar Morosi vairs neļāva pretiniecēm uzvarēt nevienā geimā, izcīnot uzvaru ar 6:0, 6:4.

Vimbldonas pamatturnīrā Līga spēlējusi trīs reizes, taču ne reizi viņai nav izdevies pārvarēt 1. kārtu. Atšķirībā no citiem „Grand Slam” turnīriem, Vimbldonā notiek kvalifikācija arī dubultspēlēs, tāpēc šoreiz pamatturnīrā pa taisno Dekmeijere netika.

Izmantotie resursi:
The Championships, Wimbledon 2011 - The...

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 19:50, pirms 13 gadiem
žēl!

     [+] [-]

, 2011-06-19 14:51, pirms 13 gadiem
Vienspēlē rezultāti strauji plok un dubultspēlē pārinieces ar arvien zemāku reitingu. Diemžēl.