Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei neizdodas sasniegt Memfisas WTA turnīra ceturtdaļfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei neizdodas sasniegt Memfisas WTA turnīra ceturtdaļfinālu
Līga Dekmeijere

Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere duetā ar francūzieti Stefāniju Forecu Gako cietusi neveiksmi Memfisas WTA turnīra 1.kārtā, piekāpjoties ar 3.numuru izliktajam Vanjas Kingas (ASV) un Mihaelas Krajičekas (Nīderlande) duetam – 6:2, 2:6, [7:10].

Sportacentrs.com jau ziņoja par Anastasijas Sevastovas uzvaru Dubaijas WTA „Premier” vienspēļu turnīra 1.kārtas mačā – 6:1, 5:7, 6:3 pret Anastasiju Rodionovu. Šonedēļ WTA līmeņa turnīram bija pieteikusies vēl viena mūs valsts tenisiste – Līga Dekmeijere devusies uz ASV pilsētas Memfisas WTA „International” sacensībām. Vienspēļu sacensībās viņa gan nepiedalījās, bet šodien aizvadīja 1.kārtas maču dubultspēlēs.

Par pārinieci Līga šoreiz bija sarunājusi francūzieti Stefāniju Forecu Gako, kurai dubultspēļu rangā šobrīd 122.pozīcija (Dekmeijere ir 75.). Par viņu pirmajā pretiniecēm tika ielozētas amerikāniete Vanja Kinga (5.vieta dubultspēļu rangā) un Mihaela Krajičeka no Nīderlandes (70.vieta), kurām turnīra 3.dueta statuss. Bukmeikeri favorīšu lomu bija atvēlējuši Kingai un Krajičekai, tomēr mača sākums par to neliecināja.

Jau pirmajā geimā Latvijas un Francijas duets tika pie breika un visa pirmā seta gaitā pārliecinoši kontrolēja notikumus kortā – 6:2. Arī otrā seta sākumā izdevās lauzt sāncenšu servi un panākt 2:1, tomēr turpinājums krietni neveiksmīgāks – četri pēc kārtas zaudēti geimi un vēlāk zaudēts sets ar 3:6. Arī sekojošajā supertaibreikā veiksme bija novērsusies no Dekmeijeres un Ferecas Gako – zaudējums ar [7:10] un visā mačā. Par dalību turnīrā Līga nopelnīja tikai vienu reitinga punktu un 430 ASV dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
WTA | Women's Tennis News, Tournaments,...