Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

"Australian Open" arī bez Dekmeijeres

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Australian Open" arī bez Dekmeijeres
Līga Dekmeijere

Notikusi „Australian Open” dāmu dubultspēļu turnīra izloze un starp turnīra dalībniecēm nav atrodams latvietes Līgas Dekmeijeres vārds, kura sacensībās bija plānojusi spēlēt duetā ar krievieti Mariju Kondratjevu. pagaidām gan nav zināms iemesls, kāpēc viņas turnīrā nespēlēs.

Šī gada „Australian Open” Līga par pārinieci bija sarunājusi krievieti Mariju Kondratjevu, kura jaunākajā WTA dubultspēļu rangā atrodas divas vietas augstāk nekā Līga (80. un 82. pozīcija). Šodien notikušajā izlozē viņām bija jāuzzina pirmās pretinieces, taču publicētajā spēļu sarakstā Latvijas un Krievijas duets nav atrodams. Pagaidām gan nav zināms, kāpēc tā.

Līdz ar to Dekmeijerei nāksies vēl zaudēt pozīcijas WTA dubultspēļu rangā, jo pērn kopā ar japānieti Ajumi Moritu tika pārvarēta viena kārta, nopelnot 160 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
Home - Australian Open Tennis Championships...

     [+] [-]

, 2012-01-15 21:28, pirms 13 gadiem
Žēl Līgas,cik ilgi viņa skries aizvērtās durvīs?