Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejnieks pārvar pirmo kārtu, Žguns jau otro

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejnieks pārvar pirmo kārtu, Žguns jau otro
Adrians Žguns

Pie uzvarām dažādos „Future” sērijas tenisa turnīros šodien tikuši Latvijas tenisisti Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns. Kārlis Vācijas pilsētas Izernhāgenes turnīra 1.kārtā ar 6:2, 6:0 apspēlēja horvātu Duji Kekesu, bet Adrians Grieķijas pilsētas Kosas turnīra 2.kārtā tika galā ar īru Beriju Kingu – 7:6(6), 6:1.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šonedēļ „Future” sērijas sacensību pamatturnīros spēlē divi Latvijas tenisisti – 22 gadus vecais Kārlis Lejnieks (ATP 463.) un 28 gadus vecais Adrians Žguns (ATP 846.). Kārlis devies uz Vāciju, bet Adrians uz Grieķiju.

Lejnieks Izernhāgenes (Vācija) vienspēļu turnīrā ir izlikts ar 6.numuru un pirmajā mačā tikās ar 17 gadus veco horvātu Duji Kekesu( ATP 1421.). Lielu pretestību horvāts nespēja izrādīt – Pie 4:1 vadības pirmajā setā Kārlis zaudēja geimu pie savas serves, bet pēc tam uzvarēja astoņus geimus pēc kārtas, triumfējot ar 6:2, 6:0. Nākamajā kārtā mūsu sportistam pretī stāsies slovāks Adrians Sikora (ATP 761.). Šodien Kārlim bija paredzēts arī dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mačs – kopā ar spāni Pedro Klars-Roseljo pret slaveno vācieti Nikolasu Kīferu un viņa pārinieku Štefanu Zaifertu. Tomēr šī spēle nenotika - visticamāk spāņa veselības likstu dēļ, kurš zaudēja pirmās kārtas spēlē vienspēļu sacensībās.

Tikmēr labāko astoņnieku (jeb ceturtdaļfinālu) Grieķijas pilsētas Kosas vienspēļu turnīrā sasniedzis Adrians Žguns. Jau ziņojām, ka pirmdien turnīra pirmajā kārtā Adrians ar 6:1, 6:2 sagrāva turnīra trešo numuru, ungāru Adamu Kelneru, bet šodien ar 7:6(6), 6:1 izdevās tikt galā ar īru Beriju Kingu (ATP 860.). Jāpiezīmē, ka vakar dubultspēļu turnīrā Žguns kopā ar Miķeli Lībieti bija piekāpies Kingam un viņa tautietim Džeimsam Makgī ar 5:7, 5:7 – tātad labs revanšs. Savu pretinieku ceturtdaļfinālā mūsu sportists uzzinās rīt, kad savstarpējo cīņu aizvadīs grieķis Aleksandross Jakupovičs (ATP 570.) un īrs Daniels Glansijs (ATP 930.).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

Slēpts komentārs: biiiskaps

  +1 [+] [-]

, 2010-10-13 18:42, pirms 14 gadiem
Prieks lasīt par mūsējo uzvarām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja