Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei Kanādā zaudējums vienspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijerei Kanādā zaudējums vienspēlē
Līga Dekmeijere
Foto: Rolands Norietis

Kvebekas (Kanāda) WTA ''Challenge Bell'' turnīru ar zaudējumu vienspēļu kvalifikācijas pirmajā kārtā sākusi Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere, kura trīs setos ar 3:6, 7:2), 1:6 piekāpās ASV tenisistei Aleksandrai Stīvensonei. Līga šajā turnīrā startēs arī dubultspēlēs, kur sacensības sāks pamatturnīrā.

Dekmeijere, kura WTA vienspēļu rangā ieņem 820. vietu, bija saņēmusi turnīra organizatoru wild card startam vienspēļu kvalifikācijas turnīrā, kura pirmajā kārtā tikās ar amerikānieti Aleksandru Stīvensoni (WTA 241). Šī bija abu otrā savstarpējā spēle. Pirms četriem gadiem Sinsinati turnīra kvalifikācijā pārāka divos setos bija latviete, bet šoreiz Stīvensonei izdevās revanšēties, uzvarot maču ar 6:3, 6:7(2), 6:1. Stīvensone otrajā kārtā tiksies ar citu ASV pārstāvi - Meloriju Sesilu.

Dekmeijerei Kvebekā notiekošais turnīrs, kas tiek spēlēts telpās uz paklāja seguma, vēl nav beidzies, jo mūsu sportiste vēl startēs dubultspēlēs, kas ir viņas specialitāte. Līgai garantēta vieta pamatturnīrā, kura izloze vēl nav notikusi. Turnīra kopējais balvu fonds ir 220 000 ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com