Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sestdien startē Jūrmalas "Future" turnīrs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Tenisa centrā „Lielupe” Jūrmalā turpināsies lielais teniss. Pēc Latvijas čempionu noteikšanas senioru un jauniešu vecuma grupās kārta starptautiskajam „Future” sērijas turnīram vīriešiem, kas norisināsies no 14. līdz 21. augustam. Tā balvu fonds 10 000 ASV dolāru, bet šogad sacensībām pieteikušies dalībnieki no 24 valstīm.

„Future” sērijas turnīrs Lielupes tenisa kortos ir ierasts pasākums jau vairākas vasaras. Atšķirībā no citiem gadiem šogad turnīrs norisinās nevis jūlijā, bet augustā. Citu būtisku izmaiņu turnīrā gan nav - par 10 000 ASV dolāru lielo balvu fondu cīnīsies sportisti no visdažādākajām pasaules valstīm - šoreiz kopumā startēs 24 valstu tenisisti. Turnīra galvenā favorīta lomā iejutīsies francūzis Augustīns Gense (ATP 305. vieta), tāpat spēlēs arī pērnā gada Jūrmalas turnīra čempions, čīlietis Hanss Podlipniks Kastiljo (ATP 517.).

Latvija sacensībās būs plaši pārstāvēta, kaut arī ATP rangā esošie tenisisti Jūrmalā nebūs. Wild card jeb īpašos uzaicinājumus pamatturnīrā ir saņēmuši Miķelis Lībietis un Davids Virabjans, bet kvalifikācijas turnīrā spēlēs Artūrs Kazijevs, Rihards Emuliņš, Jānis Skroderis, Arvis Bērziņš, Oskars Vaskis. Pāvels Grigorjevs, Jānis Stepiņš, Kārlis Stonis, Iļja Fomkins, Kārlis Jaunromāns, Edijs Mengelsons, Māris Šipkovs un Artūrs Šadrins. Tikmēr dubultspēļu turnīrā galvenās cerības jāliek uz mūsu duetu Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis, kuri pērn aizcīnījās līdz turnīra finālam.

Sestdien pirmās kvalifikācijas spēles no 10:00. Lai iekļūtu pamatturnīrā, būs jāizcīna trīs uzvaras. Tam nepieciešams arī līdzjutēju atbalsts, tāpēc jau no rītdienas visi laipni aicināti uz Lielupes tenisa kortiem (Oskara Kalpaka prospekts 16, Jūrmala), lai atbalstītu mūsu sportistus. Ieeja uz mačiem bez maksas.

     [+] [-]

, 2010-08-13 16:49, pirms 14 gadiem
Aiziet veči!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-08-13 17:44, pirms 14 gadiem
Viens te jautaaja, kaapeec nevar uzrikot Latvijaa ATP turniiru, nu tad paskaidroshu, lai uzrikotu kaadu ATP turniiru, balvu fondam jaabuut vismaz 40 reizes lielaakaam par sho, jaabuut vairaakiem labiem sagatavotiem kortiem ar vismaz vairaaku tukstoshu skatitaaju tribiineem, ir jaabuut vietaam kur apmesties speletaajiem un personaalaam, tas ko nosaucu tas ir tikai pamats.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-13 18:39, pirms 14 gadiem
Lielais teniss turpinās, bet sc.com par to neko nav rakstījis! Tikai minimālo programmu par to, ka tādi turnīri būs un saraksts ar tiem, kuri saņēmuši medaļas! Ak, jā - vēl arī "profesionālais" fotogrāfs, kurš atskrēja U-18 jauniešu vienspēļu fināla vidū un noķēra pāris miglainus foto!



P.S. Ja jau tas ir "lielais teniss" un tik ļoti vajadzīgs līdzjutēju atbalsts, kāpēc pats tur neaizbrauc, Cīruļa kungs?

     [+] [-]

, 2010-08-13 19:34, pirms 14 gadiem
flipsider rakstīja: Viens te jautaaja, kaapeec nevar uzrikot Latvijaa ATP turniiru, nu tad paskaidroshu, lai uzrikotu kaadu ATP turniiru, balvu fondam jaabuut vismaz 40 reizes lielaakaam par sho, jaabuut vairaakiem labiem sagatavotiem kortiem ar vismaz vairaaku tukstoshu skatitaaju tribiineem, ir jaabuut vietaam kur apmesties speletaajiem un personaalaam, tas ko nosaucu tas ir tikai pamats.
Un Chalanger turnīri?

  +4 [+] [-]

, 2010-08-13 22:25, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Lielais teniss turpinās, bet sc.com par to neko nav rakstījis! Tikai minimālo programmu par to, ka tādi turnīri būs un saraksts ar tiem, kuri saņēmuši medaļas! Ak, jā - vēl arī "profesionālais" fotogrāfs, kurš atskrēja U-18 jauniešu vienspēļu fināla vidū un noķēra pāris miglainus foto!



P.S. Ja jau tas ir "lielais teniss" un tik ļoti vajadzīgs līdzjutēju atbalsts, kāpēc pats tur neaizbrauc, Cīruļa kungs?
tad jau paaraak ciitiigi man tomeer neseko..

  +4 [+] [-]

, 2010-08-14 00:11, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Ak, jā - vēl arī "profesionālais" fotogrāfs, kurš atskrēja U-18 jauniešu vienspēļu fināla vidū un noķēra pāris miglainus foto!
Drošvien biji jau paskatījies, kas bija tas "profesionālais" fotogrāfs. Protams, ka neesmu nekāds profesionālis, bet arī bildes nav nekādas "miglainās"(tādas tika izdzēstas ) - vari par spiest "skatīt oriģinālizmēra foto", kur varēsi pārliecināties, cik normālas tās bildes sanākušas. Nav man, protams, nekāda tehnika, bet domājams, ka tas jau ir diezgan labs līmenis, publicēt plašu fotogaleriju no Latvijas jauniešu čempionāta - diez vai ko tādu atradīsi citos sporta veidos, tāpēc tenisu sportacentrā jau nu galīgi nevajadzētu nopelt

  +9 [+] [-]

, 2010-08-14 08:46, pirms 14 gadiem
Virabjanam WC-tas nu gan ir smieklīgi.Tur ir vesela rinda čaļu,kas daudz vairāk būtu pelnījuši.

  +4 [+] [-]

, 2010-08-14 20:23, pirms 14 gadiem
kas tur smiekligs . vinam ir nauda ,