Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs triumfē dubultspēļu turnīrā

Juška un Pavlovs triumfē dubultspēļu turnīrā
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisistu duets Andis Juška un Deniss Pavlovs izcīnījis uzvaru Samarkandā(Uzbekistāna) notiekošajā "Challenger" sērijas dubultspēļu turnīrā. Šodien finālā ar 7:5, 6:3 pārspēti Ķīnas republikas pārstāvji Sin-Haņ Lī un Sung-Hua Jangs.

Andis Juška šorīt jau bija aizvadījis pusfināla cīņu Samarkandas vienspēļu turnīrā. Šajā spēlē latviešu tenisists gan nenospēlēja pat setu - pie 4:5 Juška izstājās vēdera sāpju dēļ, tādējādi atļaujot savam pretiniekam slovākam Andrejam Martinam(ATP 287.) viegli tikt sacensību finālā. Pēc šī pusfināla vēl nebija skaidrs, vai Andis būs spējīgs piedalīties dubultspēļu turnīra finālā, taču viss izrādījās ne tik nopietni, un mūsu pāris devās laukumā, lai cīnītos par savu pirmo kopēju "Challenger" sērijas dubultspēļu titulu.

Šodienas pretinieki bija Ķīnas republikas sportisti Sin-Haņ Lī un Sung-Hua Jangs, kuri turnīrā izlikti ar ceturto numuru(Latvijas pāris ar trešo). Pirmā seta sākumā Juška un Pavlovs uzreiz izvirzījās vadībā ar 2:0, taču Lī un Jangs deva prettriecienu, uzvarot trīs geimus pēc kārtas. Turpinājumā abi pretinieki cīnījās līdzīgi, taču seta galotnē Latvijas pāris bija veiksmīgāks, novedot setu līdz savai uzvarai - 7:5. Arī otrajā setā Andis Juška un Deniss Pavlovs bija labāki, un šoreiz jau uzvara ar 6:3, bet visā spēlē - 7:5, 6:3, tādējādi kļūstot par Samarkandas "Challenger" dubultspēļu čempioniem.

Šis ir abu tenisists pirmais kopīgais "Challenger" tituls. Iepriekš abi kopā bija divreiz tikuši čelindžeru dubultspēļu finālos, bet abas reizes zaudēts - pirms gada Uzbekistānas pilsētā Karši(starp citu, abi piedalīsies šajā turnīrā nākamnedēļ), bet pirms divām nedēļām zaudēts Tamperes "Challenger" turnīra dubultspēļu finālā. Abiem kopā gan viens tituls ir kabatā - šī gada Igaunijas "Future".

Par uzvaru Samarkandas dubultspēļu turnīrā mūsu pāris nopelnījis 2200 ASV dolārus, kā arī katrs savā īpašumā ieguvis 80 dubultspēļu ranga punktus.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +9 [+] [-]

, 2010-08-13 15:48, pirms 14 gadiem
Malači!!!! Nu ta beidzot kopā uzvarējuši kādu Challenger!

  +6 [+] [-]

, 2010-08-13 15:52, pirms 14 gadiem
Malači ! Skaisti uzvarēja ...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-13 18:28, pirms 14 gadiem
Nu skaties nav nemaz tik traki, Juška mazliet naudiņu un punktus savāca vienspēlēs, šodien tika pie naudiņas un punktiņiem arī dubultspēlēs. Krīzes laikiem nav slikti