Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Uzvara tikai Juškas un Pavlova duetam

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Uzvara tikai Juškas un Pavlova duetam
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Sāremā salas (Igaunija) „Future” tenisa turnīrā šodien pirmā pamatsacensību diena. Latviju tajā pārstāvēja Deniss Pavlovs vienspēlēs, ka arī Denisa Pavlova/Anda Juškas un Artūra Kazijeva/Miķeļa Lībieša dueti dubultspēlēs. Vienīgais panākums diemžēl tikai Denisam un Andim dubultspēlē.

Kuresāres „Future” sērijas turnīrā šodien izspēlēja četras vienspēļu turnīra pirmās kārtas spēles un visas 1. kārtas cīņas dubultspēļu turnīrā. Tas nozīmēja, ka kortā dosies gan Deniss Pavlovs, gan abi dubultspēļu dueti. Pavlovs (ATP 937.) šogad starptautiskos turnīrus spēlējis pavisam maz, bet šodien pirmo maču aizvadīja pret Aleksandru Agafonovu no Ukrainas (ATP 820.). Pirmajā setā Denisam izdevās uzvarēt ar 7:5, bet abos nākamajos diemžēl neveiksme – 2:6, 1:6. Līdz ar to turnīrā reitinga punkti nav iegūti.

Vēlāk Deniss gan tika pie uzvaras, kopā ar Andi Jušku pārvarot dubultspēļu turnīra pirmo kārtu. Ar pirmo numuru izliktais latviešu duets divreiz ar 6:4 apspēlēja mājiniekus Miku Irdoju un Vladimiru Ivanovu. Ne tik labi klājās otram Latvijas duetam – 18 gadus vecajiem Artūram Kazijevam un Miķeļim Lībietim. Viņi ar 2:6, 2:6 piekāpās Igaunijas Deivisa kausa izlases duetam – Maits Kunaps un Jirgens Zops.

Rīt turnīrā Latviju pārstāvēs tikai Andis Juška, kuram vienspēļu sacensībās cīņa pret francūzi Akselu Mišonu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com