Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs triumfē dubultspēļu turnīrā Maskavā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs triumfē dubultspēļu turnīrā Maskavā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Jauno tenisa sezonu ar dubultspēļu titulu iesākuši Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs. Šodien Maskavas “Future” turnīra finālā viņi ar 7:6(1), 6:3 pieveica mājiniekus Andreju Kuzņecovu un Staņislavu Vovku, nopelnot pa 18 reitinga punktiem. Arī jaunnedēļ Andis un Deniss spēlēs Krievijā.

Maskavas „Future” turnīrā (balvu fonds 10 000 ASV dolāru) Anda Juškas un Denisa Pavlova duets bija izlikts ar 1.numuru (dubultspēļu rangā Andim šobrīd 297.vieta, Denisam – 392.). Lai kļūtu par turnīra uzvarētājiem, mūsu tenisistiem bija jāuzvar četrās spēlēs. Tajās visās pretī stājās mājinieku dueti.

Nevienā no cīņām latviešu duets nezaudēja ne seta – līdz finālam nebija arī taibreiku, taču ar 2.numuru izliktie Andrejs Kuzņecovs un Staņislavs Vovks izrādīja sīvāko pretestību. Izšķirošajā mačā latvišiem panākums ar 7:6(1), 6:3. Par izcīnīto titulu kā Juška, tā Pavlovs ieguva pa 18 dubultspēļu reitinga punktiem.

Arī jaunnedēļ abi latvieši spēlēs Maskavā. Jācer, ka šajā turnīrā sekmīgāk izdosies nospēlēt arī vienspēļu sacensībās. Atgādinām, ka šonedēļ vienspēlēs Andis pārvarēja 1.kārtu, bet Deniss zaudēja jau pirmajā mačā.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +3 [+] [-]

, 2012-01-13 19:27, pirms 12 gadiem
Jaiziet tikai uz dupelem chalendzeros lai mums vismaz ir loti labs paris dubultspele prieks davis cup, uz vienspeli Gulbis+Podzus.

     [+] [-]

, 2012-01-14 01:39, pirms 12 gadiem
lai veicas turpmāk!