Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Uzvaras tikai Pavlovam

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Uzvaras tikai Pavlovam
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Vairāki Latvijas tenisisti aizvadījuši kārtējos mačus dažādos „Future” turnīros. Pie uzvarām gan ticis tikai Deniss Pavlovs, kurš ASV pilsētā Planteišenā iekļuva vienspēļu pamatsacensībās, kā arī dubultspēļu ceturtdaļfinālā. Tikmēr Adrianam Žgunam un Andim Juškam zaudējumi kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs.

Planteišenā (ASV) aizvadītajā naktī tika aizvadītas izšķirošās kvalifikācijas turnīra spēles. Pie pienākuma grūtā spēlē tika Deniss Pavlovs (ATP 825.), ar 1:6, 7:6(4), 6:1 pieveicot ATP rangā neesošo kanādieti Zahariju Vaitu. Iekļūšana pamatturnīrā Denisam reitinga punktus gan vēl negarantēja - būs jāgūst panākumi arī nākamajās cīņās. Pirmajā kārtā Pavlova pretinieks būs cits kvalifikācijas veiksminieks, korejietis Daniels Ju (ATP 653.). Tikmēr Adrians Žguns (ATP 544.) aizvadītajā naktī aizvadīja pirmo pamatturnīra spēli (viņam kvalifikācijā nebija jāstartē) un diemžēl zaudēja – 2:6, 5:7 pret britu Morganu Filipsu (ATP 429.). Abi Latvijas sportisti aizvadīja cīņu arī dubultspēļu turnīrā, cīnoties katrs savā tīkla pusē. Krietni veiksmīgāks šajā duelī bija Pavlovs kopā ar itālieti Stefano Iani, pieveicot Žgunu un amerikāni Bleiku Strodu ar 6:2, 6:1.

Glāzgovas „Future” turnīrs ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru pagalam neveiksmīgs iznācis Andim Juškam (ATP 366.). Vienspēļu turnīra pirmajā kārtā viņš ar 4:6, 4:6 zaudēja ar 6. numuru izliktajam beļģim Davidam Gofinam (ATP 326.), bet pēc tam kopā ar īru Džeimsu Makgī piekāpās Nīderlandes duetam Matve Midelkūps un Bārts Van Monsju (2:6, 6:7(6)) arī dubultspēļu sacensībās. Reitinga punktus šajā turnīrā Andis neieguva.

Izmantotie resursi:
usta.com
itftennis.com