Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejnieks spēlēs pret Nikolasu Kīferu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejnieks spēlēs pret Nikolasu Kīferu
Kārlis Lejnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks šonedēļ startēs Vācijas pilsētas Izernhāgenes „Future” tenisa turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Vienspēļu turnīru Kārlis uzsāks ar cīņu pret horvātu Duji Kekesu, bet dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā būs pretējās tīkla pusēs ar slaveno vācieti Nikolasu Kīferu.

22 gadus vecais Kārlis Lejnieks šonedēļ ATP rangā pakāpies uz 463. vietu, kas ir tikai vienu pozīciju zemāk nekā 2009. gada sākumā sasniegtā ranga rekordpozīcija. Līdz Kārļa nospraustajam mērķim – tikšanai uz „Australian Open” kvalifikāciju, gan vajadzīgi vēl krietni daudz punkti, un par nākamo turnīru to iegūšanai izvēlēts Vācijas pilsētas Izernhāgenes „Future” ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru.

Vienspēlēs Kārlis ir izlikts ar sesto numuru un pirmajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo horvātu Duji Kekesu. 17 gadus vecais tenisists šobrīd rangā ieņem tikai 1421. vietu. Krietni interesantāks pretinieks Lejniekam patrāpījies dubultspēļu turnīrā, kurā Kārļa pārinieks būs spānis Pedro Klars-Roseljo.

Pretī Latvijas un Spānijas duetam stāsies vācieši Nikolass Kīfers un Štefans Zaiferts. 33 gadus vecais Kīfers savulaik ATP rangā bijis pat 4.vietā (šobrīd ATP 517.), bet šogad spēlējis maz, turklāt pēc Vimbldonas turnīros vispār nav spēlējis, jo gaidīja ģimenes pieaugumu (augustā viņam piedzima meitiņa). Pirms šī turnīra vācietis esot izteicis vēlmi uzspēlēt dubultspēli kopā ar savu treniņpartneri Zaifertu, un organizatori, protams, viņam nav atteikuši. Gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīra pirmās spēles Lejnieks aizvadīs trešdien.

Tikmēr dubultspēļu turnīra pirmās kārtas maču Grieķijas pilsētas Kosas „Future” sacensībās aizvadījis Latvijas duets Adrians Žguns/Miķelis Lībietis. Viņu pretinieki bija īri Berijs Kings un Džeimss Makgī, kuri turnīrā bija izlikti ar pirmo numuru. Diemžēl pārāki šajā mačā ar 7:5, 7:5 bija favorīti no Īrijas. Rīt Žgunam vienspēļu turnīra otrajā kārtā būs iespēja revanšēties Berijam Kingam.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-10-12 22:09, pirms 14 gadiem
Par tadu iespeju daudzi var tikai sapnjot!
Iespeja macities no shi macha jau ir - atliek Karlim novelet tikai veiksmi!