Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja pēc mačbumbas atspēlēšanas sasniedz ceturtdaļfinālu Bratislavā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Semeņistaja pēc mačbumbas atspēlēšanas sasniedz ceturtdaļfinālu Bratislavā
Darja Semeņistaja. Foto: Zuma Press/Scanpix

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja ceturtdien Bratislavas ITF W15 turnīra otrās kārtas mačā ar rezultātu 5:7, 7:6(2), 3:0 pieveica Igaunijas tenisisti Elenu Maliginu (WTA 567.), šogad trešo reizi sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Semeņistaja bija ļoti tuvu zaudējumam, no tā spējot izvairīties ar mačbumbas atspēlēšanu. Tas notika 2. setā serves geimā pie rezultāta 5:6. Darja 3. setā uzvarēja 12 no 16 izspēlēm, kad ar piekto numuru izsētā Maligina paziņoja par mača neturpināšanu.

Darjai Bratislavā, kur notiek māla seguma turnīrs, būs sezonas trešais ceturtdaļfināls (pieci turnīri). Pirmie divi bija jūlijā Prokupļē (arī māls), kur viņa divas nedēļas pēc kārtas uzvarēja W15 turnīros.

Semeņistaja šonedēļ Slovākijas galvaspilsētā nopelnījusi divus WTA reitinga punktus. Viņa piektdien tiksies ar Ungārijas tenisisti Adrienu Naģu, kurai rangā ir 759. vieta.