Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis pārvar pirmo kārtu Parmas "Challenger" kvalifikācijā

Rolands Eliņš

Gulbis pārvar pirmo kārtu Parmas "Challenger" kvalifikācijā
Ernests Gulbis. Foto: Oeiras Open

Latvijas tenisists Ernests Gulbis šodien Itālijā ar 6:2 un 6:4 pieveica Vācijas tenisistu Sebastianu Fanselovu.

Ernests Gulbis uzvaru guva stundā un 48 minūtēs, pārspējot kvalifikācijā ar septīto numuru izsēto Sebastianu Fanselovu, kurš ATP rangā ir virs Gulbja. Fanselovs ir 315. vietā, bet Gulbis atkāpies uz 373. vietu.

Gulbis pirmajā setā nonāca iedzinējos ar 1:2, zaudējot savu servi, taču pēc tam nezaudēja vairs nevienā geimā, nobreikojot pretinieku trīs reizes pēc kārtas.

Otrajā setā abi sportisti aizvadīja ļoti sīvu cīņu, kurā bija vairāki gari geimi, kas noveda pie rezultāta 4:4. Taču tad Gulbis uzvarēja savu serves geimu sausā, bet pēc tam nobreikoja pretinieku ar trešo mačbumbu.

Kvalifikācijas turnīra turpinājumā Gulbis rītdien sacentīsies pret ATP rangā ar 285. numuru izlikto Maiklu Gērtsu no Beļģijas. Viņu Gulbim izdevās pieveikt šī gada februārī Francijā uz cietā seguma laukuma ar 6:3 un 6:2.

     [+] [-]

, 2022-06-12 22:04, pirms 2 gadiem
malacis