Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška pārliecinošs pirmajā kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška pārliecinošs pirmajā kārtā
Andis Juška
Foto: www.ippopen.net

Latvijas tenisists Andis Juška izcīnījis pārliecinošu uzvaru Korejas pilsētas Busanas "Challenger" vienspēļu turnīra pirmajā kārtā. Ar 6:2, 6:2 viņš pārspēja japāni Hiroki Kondo, bet nākamo spēli aizvadīs pret turnīra trešo raketi Florianu Maieru no Vācijas.

Jau ziņojām, ka šonedēļ Andis Juška devies uz Koreju, kur startē diezgan nozīmīgā "Challenger" sērijas turnīrā ar balvu fondu 75 000 ASV dolāru. Dalībnieku sastāvs turnīrā gan nav tas pats spēcīgākais, tāpēc Andim uzreiz izdevās iekļūt pamatturnīra dalībnieku vidū. Vakar ar zaudējumu Juška iesāka dubultspēļu turnīru, bet šodien krietni labāk sekmējās vienspēļu pirmajā kārtā.

Pretiniekos bija japānis Hiroki Kondo, kurš ATP rangā atrodas teju 200 vietas zemāk (311. pret 507.) un turnīru bija uzsācis no kvalifikācijas. Daudz variantu Andis savam pretiniekam neatstāja, abos setos uzvarot ar 6:2. Par uzvaru nopelnīti astoņi reitinga punkti, bet nākamais mačs jāaizvada pret turnīra trešo raketi, vācieti Florianu Maieru. Šobrīd ATP rangā Maiers ieņem 229. vietu, bet savulaik bijis pat 33. vietā.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja