Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovam trešā uzvara, Lejnieks un Emuliņš nekvalificējas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam trešā uzvara, Lejnieks un Emuliņš nekvalificējas
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Planteišenas „Future” tenisa turnīrā noslēgušās kvalifikācijas turnīra 3. kārtas spēles- Deniss Pavlovs tika pie trešās uzvaras, bet Kārlim Lejniekam neveiksme. Zaudējumu kvalifikācijas turnīrā Glāzgovā cieta arī Rihards Emuliņš.

ASV pilsētā Planteišenā („Future” turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru) aizvadītajā naktī Latvijas sportisti cīnījās ar mainīgām sekmēm. Denisam Pavlovam (ATP 825.) pretī stājās austrālietis Džeimons Krabs (ATP 1109.). Pirmie divi seti aizritēja līdzīgi (6:4, 4:6), bet trešajā Deniss bija izteikti pārāks – 6:0. Izšķirošajā cīņā par tikšanu pamatturnīrā viņš spēkosies ar kanādieti Zahariju Vaitu, kurš ATP rangā neatrodas. Tikmēr Kārlim Lejniekam (ATP 925.) pie uzvaras tikt neizdevās – spēlē pret amerikāni Aleksandru Domijanu (ATP 704.) pārliecinošs zaudējums ar 0:6, 4:6.

Notikusi arī šī turnīra pamatsacensību izloze kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs. Adriana Žguna (ATP 544.) pirmais pretinieks būs brits Morgans Filipss (ATP 429.), bet dubultspēļu turnīrā spēlēs kā Žguns, tā Pavlovs, turklāt viens pret otru jau pirmajā kārtā. Denisa pārinieks turnīrā būs itālietis Stefano Iani un viņi turnīrā ir izlikti ar 1. numuru, bet Žguna pārinieks sacensībās būs amerikānis Bleiks Strods. Naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika tiks aizvadītas visas trīs minētās spēles.

Tikmēr Glāzgovā (Skotija) noskaidroti Anda Juškas (ATP 366.) pretinieki vienspēļu un dubultspēļu „Future” turnīrā (balvu fonds 15 000 ASV dolāru). Vienspēļu pirmajā kārtā Andis tiksies ar 6. numuru izlikto beļģi Davidu Gofinu (ATP 326.), bet dubultspēlēs, kurās Anda pārinieks būs īrs Džeimss Makgī, pirmie pretinieki būs Nīderlandes tenisisti – Matve Midelkūps un Bārts Van Monsju. Jāpiemin, ka šo sacensību kvalifikācijā startēja arī Rihards Emuliņš, tomēr jau pirmajā mačā viņš zaudēja francūzim Nikolasam Rozencvaigam – 4:6, 5:7.

Izmantotie resursi:
usta.com
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-01-12 10:43, pirms 14 gadiem
Tam Domijanam tikai 18 gadu.Man būtu interesanti,ja Lejnieks uzspēlētu pret Kazijevu.Nemaz nevaru pateikt,par kuru es liktu.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-12 12:44, pirms 14 gadiem
Nu tad jau vismaz shaja turniraa ZHGUNS ar PAVLOVU vareja sarunat spelet viena parii! Bet raksta autors iekavas varetu likt ari musu tenisistu ranga poziciju, jo nevar jau visu paturet galvaa.

     [+] [-]

, 2010-01-12 13:26, pirms 14 gadiem
sandza rakstīja: Nu tad jau vismaz shaja turniraa ZHGUNS ar PAVLOVU vareja sarunat spelet viena parii! Bet raksta autors iekavas varetu likt ari musu tenisistu ranga poziciju, jo nevar jau visu paturet galvaa.
dariits

     [+] [-]

, 2010-01-12 16:36, pirms 14 gadiem
Emulinsh the best!!!!!!!!!!!