Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Jukša finālā neiekļūst

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jukša finālā neiekļūst
Deivids Jukša
Foto: Jānis Blaus

Latvijas tenisistam Deividam Jukšam nav izdevies pirmo reizi karjerā iekļūt "Future" turnīra finālā, šodien Antaljas dubultspēļu sacensībās apstājoties pusfinālā.

22 gadus vecais Deivids Jukša jau piekto nedēļu pēc kārtas spēlēja Antaljas "Future" turnīrā uz "hard" seguma. Šoreiz viņam sanāca nostartēt vislabāk, jo pirmo reizi karjerā bija pa spēkam sasniegt "Future 10 000" pusfinālu – vienspēlēs vai dubultspēlēs. Pāru sacensībās viņam tas izdevās kopā ar Ukrainas tenisistu Vadimu Aleksejenko.

Kopā guvuši divas uzvaras, Jukša ar Aleksejenko šodien pusfinālā divos setos ar 6:7(1), 3:6 piekāpās Austrijas pārim Paskālam Brunneram un Denisam Novakam. Jukša ar pārinieku 1. setā atspēlēja breiku, bet zaudēja taibreikā. Savukārt 2. setā tika izlaists breika pārsvars. Latvijas un Ukrainas duetam visā mačā breikbumbu realizācijā tikai 2/11. Turnīrs noslēgts ar sešu reitinga punktu iegūšanu.

Slavenā trenera Boba Breta trenētais 16 gadus vecais Artūrs Lazdiņš septembri un oktobra sākumu pavadīja Ķīnā, kur nospēlēja pat ļoti veiksmīgi – U18 grupā uzvarēts turnīrā Hongkongā, vienspēļu sacensībās pusfinālā un finālā gūstot uzvaras trīs setos. Hongkongā Lazdiņam arī pusfināls dubultspēlēs. Nedēļu iepriekš Lazdiņš tika līdz Pekinas turnīra finālam, kurā nācās atzīt zaudējumu trīs setos. Šajos turnīros pretiniekos bija 15-17 gadus veci tenisisti no Āzijas valstīm.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-11 17:26, pirms 11 gadiem
Kaut kā nebiju redzējis nevienu rakstu par Artūru Lazdiņu.Kāpēc tā? Nu treneris viņam baigais trenējis tādus tenisistus kā Borisu Beckeru ,Goranu Ivaniševiču, Andreju Medvedevu, Mario Ančiču, un Marinu Čiliču.
Šeit, laikam, 2 varianti , vai nu papucis baigo naudu sapiķojis, jeb treneris viņā saredz baigo talantu.Jeb kurā gadījumā ja ir šāds treneris jau 16 gados, tas ir krietni labāk nekā ja to dabūtu, piemeram, 25 gados.
Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-11 17:26, pirms 11 gadiem
Gribēju jau piesieties, ka uzvārdā kļūda. K un š sajaukts vietām. Bet tomēr nē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-12 11:59, pirms 11 gadiem
kas tas Lazdiņš tāds ir? Un kapēc es neko par tādu nezinu?