Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Deivisa kausa izcīņas laikā Arēnā Rīga arī ārpussporta aktivitātes

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Deivisa kausa izcīņas laikā Arēnā Rīga arī ārpussporta aktivitātes
Ernests Gulbis sniedz autogrāfus mazajiem tenisistiem
Foto: Kaspars Volonts, LTS

Šajā nedēļas nogalē (no 13. līdz 15. septembrim) Arēnā Rīga notiks šī gada vērienīgākais tenisa notikums Latvijā - Deivisa kausa izcīņas (Davis Cup by BNP Paribas) mačs starp Latvijas un Somijas izlasēm. Trīs dienu garumā komandas noskaidros spēcīgākos, kas nākamajā gadā iekļūs augstākā grupā. Skatītājus Arēnā Rīga gaida ne vien lieliska sportiskā izklaide, bet arī vairāki citi aizraujoši notikumi.

Sportiskajā mērogā abu valstu izlases cīnās par iespēju nākamajā gadā spēlēt Eiropas Āfrikas zonas 1.grupā. Lai triumfētu visā duelī, jāizcīna panākumi vismaz trīs spēlēs. Piektdien no plkst. 16:00 gaidāmas pirmās divas vienspēles, sestdien 15:00 dubultspēle, bet svētdien no 15:00 atlikušās divas vienspēles. Konkrētāki spēļu dalībnieki un maču secība būs zināma ceturtdien, kad notiks oficiālā izloze.

Sacensību organizatori ir parūpējušies, lai skatītājiem būtu aizraujoši ne tikai Arēnas Rīga tribīnēs, bet arī ārpus tām. Visu trīs dienu garumā Arēnā būs aplūkojama Ainara Gulbja personīgo gleznu kolekcija – tenisistu portreti, kurus gleznojis mākslinieks Ritums Ivanovs. Viņš gleznojis gan mūsu pašu Ernestu Gulbi, gan Rodžeru Federeru, Rafaelu Nadalu, Novaku Džokoviču, Endiju Mareju un vēl daudzus citus elites tenisistus.

Tāpat līdzjutējiem būs iespējams iepazīties ar pavisam jaunu projektu – Sajūtu konteineri. Tas ir unikāls projekts, kas pilnībā tiks prezentēts nākamajā gadā, kad Rīga būs Eiropas kultūras galvaspilsēta, bet tā „Mazais brālis” dienas gaismu jau ieraudzījis. Varam vien atklāt to, ka šonedēļ projektā ar savām sajūtām dalījies arī Ernests Gulbis.

Par līdzjutēju mazajām atvasēm (līdz 6 gadu vecumam) rūpēsies profesionālas auklītes un pasaku tēli no „Pasaku nama”, tāpat būs iespējams izmēģināt roku mini tenisā. Starp mačiem gaidāmi arī konkursi, kuros balvas sarūpējuši dažādi sacensību atbalstītāji SEB Banka, Sportland, Sport 2000, Tilly, Wilson, Sportland, Sport 2000, Tilly, Babolat, Babolat. Skatītājiem Arēna Rīga būs atvērta stundu pirms maču sākuma.
„Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un arī internetā (www.bilesuserviss.lv) turpinās biļešu tirdzniecība uz gaidāmajām tenisa sacensībām. Cenas (atkarībā no sēdvietu kategorijas) biļetei uz visām trīs spēļu dienām maksā 6, 10 vai 16 latus, bet 3, 5 un 7 lati par katru atsevišķu spēļu dienu.

     [+] [-]

, 2013-09-11 19:05, pirms 11 gadiem
pērkot biļeti uz 3 dienām, tā būs vislaik jānēsā līdzi?

     [+] [-]

, 2013-09-11 19:10, pirms 11 gadiem
Bāc, tik vilinošas cenas.
Tik kur apmesties tās trīs dienas? Iesakat kādu lētu, puslīdz jēdzīgu viesnīcu..

  -2 [+] [-]

, 2013-09-11 19:16, pirms 11 gadiem
Trollface rakstīja: Bāc, tik vilinošas cenas.
Tik kur apmesties tās trīs dienas? Iesakat kādu lētu, puslīdz jēdzīgu viesnīcu..
kkur teltii zem tilta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-11 21:27, pirms 11 gadiem
Trollface rakstīja: Bāc, tik vilinošas cenas.
Tik kur apmesties tās trīs dienas? Iesakat kādu lētu, puslīdz jēdzīgu viesnīcu..
skanstes iela netalu no arenas.svetdien skatijos vel bija dazi numuri palikusi

     [+] [-]

, 2013-09-11 23:20, pirms 11 gadiem
vai tv ekrānos arēnā varēs sekot basketbolam?