Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombaham zaudējums "Challenger" turnīra kvalifikācijā

Agris Suveizda

Štrombaham zaudējums "Challenger" turnīra kvalifikācijā
Roberts Štrombahs. Foto: Latvijas Tenisa Savienība

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs svētdien Itālijā cieta zaudējumu Perudžas "Challenger" turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā.

Štrombahs, kurš ATP rangā ieņem 411.vietu, ar 4-6, 1-6 zaudēja kvalifikācijā ar pirmo numuru izliktajam argentīnietim Renco Olivam (ATP 261.), pasaules ranga punktus nenopelnot. Turnīrs Perudžā notiek uz māla seguma.

Tikmēr Latvijas duets Margarita Ignatjeva/Anna Ozerova svētdien Kočevjē cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-15 sērijas dubultspēļu turnīra finālā. Ignatjeva/Ozerova izšķirošajā cīņā ar 6-4, 5-7, 3:10 piekāpās internacionālajam pārim Stefana Lazara (Rumānija)/Vitorija Modesti (Itālija).

Ceļā uz finālu Latvijas pāris bija svinējis trīs uzvaras, pieveicot arī sacensību galvenās favorītes un ar ceturto numuru sacensībās izsētu duetu. Par sniegumu Slovēnijā katra no sportistēm nopelnīja pa sešiem WTA pasaules ranga punktiem.

Vienspēlē Ozerova svinēja divas uzvaras, tiekot līdz ceturtdaļfinālam, bet Ignatjeva, kura iepriekš ar vienu uzvaru pārvarēja arī kvalifikācijas barjeru, - vienu uzvaru. Par dalību vienspēļu turnīrā Ozerova nopelnīja divus WTA pasaules ranga punktus, bet Ignatjeva - vienu punktu.

Izmantotie resursi:
LETA