Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška Korejā sāk ar zaudējumu dubultspēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška Korejā sāk ar zaudējumu dubultspēlē
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Andis Juška šonedēļ devies uz Koreju, kur pieteicies startam Busanas "Challenger" turnīrā ar balvu fondu 75 000 ASV dolāru. Turnīru Andis uzsācis neveiksmīgi – ar zaudējumu dubultspēļu pirmajā kārtā, bet vienspēli aizvadīs rīt.

Pēc dažu nedēļu klusēšanas "Challenger" turnīros savus spēkus izmēģina Andis Juška. No sešiem iespējamajiem turnīriem Andis izvēlējies Busanas turnīru Korejā, kura balvu fonds ir 75 000 ASV dolāru, bet spēles norit uz hard seguma.

Gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīrā Juškam uzreiz atradās vieta pamatturnīrā. Kā pirmā Andim bija jāaizvada dubultspēle, jo pirmās kārtas pretinieks vienspēlē tika noskaidrots tikai kvalifikācijā. Anda pārinieks turnīrā bija polis Gregožs Panfils, un viņu duets tika izlikts ar 4. numuru. Panākumus gan tas negarantēja, un piemajā kārtā nācās zaudēt Krisam Ītonam (Lielbritānija) un Semjuelam Grotam (Austrālija) - 3:6, 6:7(4). Līdz ar to dubultspēļu rangā punktus Juška neieguva.

Rīt vienspēļu turnīra pirmajā kārtā Andis spēkosies ar japāni Hiroki Kondo, kuram ATP rangā pašlaik 507. vieta.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com