Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam un Lejniekam uzvaras sezonas startā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam un Lejniekam uzvaras sezonas startā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Veiksmīgi jauno sezonu uzsākuši ATP ranga ceturtajā simtā esošie Latvijas tenisisti Andis Juška un Kārlis Lejnieks. Andis izcīnījis divas uzvaras (vienspēlē un dubultspēlē) „Future” turnīrā Vācijā, bet Kārlis pārliecinoši pārvarējis pirmo vienspēļu kārtu līdzīgā turnīrā Izraēlā.

Eilatas (Izraēla) 10 000

Ar pārliecinošu uzvaru vienspēļu turnīru Izraēlā iesācis Kārlis Lejnieks (ATP 379.). Pirmajā kārtā viņa pretinieks bija krievs Antons Manegins (ATP 625.), kuram Kārlis atļāva uzvarēt tikai trīs geimos – 6:1, 6:2. Rīt otrās kārtas mačā Lejniekam pretī stāsies beļģis Janiks Roiters, kuram rangā šobrīd 833.vieta. Līdz šim abi tenisisti savā starpā nav tikušies. Atgādinām, ka turnīrā Kārlis izlikts ar 2.numuru.

Švīberdingenas (Vācija) 10 000

Saspringtāka diena Vācijas pilsētā Švīberdingenā bija Andim Juškam. Vispirms viņš vienspēļu turnīra pirmās kārtas cīņā tikās ar zviedru Karlu Bergmanu. ATP rangā šobrīd augstāk ir Andis (339. pret 541.), tomēr abu sportistu vienīgajā savstarpējā mačā pērnā gada nogalē ar 6:3, 6:3 bija uzvarējis zviedrs. Šoreiz Andim izdevās revanšs divos setos ar 7:6(5), 6:4. Anda pretinieks otrajā kārtā tiks noteikts rīt.

Nedaudz vēlāk Juška vēlreiz spēlēja pret Bergmanu – šoreiz jau dubultspēļu turnīrā. Mūsu sportista pārinieks bija cits zviedrs Daniels Danilovičs (izlikti ar 2.numuru), bet Bergmana pārinieks bija slovāks Miloslavs Mečirs. Ļoti saspringtā triju setu spēlē veiksme bija latvieša un viņa pārinieka pusē – 3:6, 6:4, [13:11]. Ceturtdaļfinālā Juškam un Danilovičam pretī stāsies vācieši Sebastians Fics un Janiks Cerns. Rīt Juškam turnīrā brīvdiena.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +1 [+] [-]

, 2011-01-12 09:50, pirms 13 gadiem
Prieks dzirdēt atkal par Lejnieku un Jušku. Novēlu viņiem uzvaras un kāpumu rangā