Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs ar mainīgām sekmēm sāk jauno sezonu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs ar mainīgām sekmēm sāk jauno sezonu
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien uzsākuši 2012.gada sezonu. Krievijas galvaspilsētas Maskavas „Future” sacensībās Andis pārvarēja vienspēļu turnīra 1.kārtu, bet Denisam tas neizdevās. Abu duets dubultspēļu 1.kārtā tika pie pārliecinoša panākuma.

Atšķirībā no citiem gadiem šogad Eiropā agri startē „Future” tenisa turnīru sezona, līdz ar to pirmos turnīrus aizvada arī tenisisti, kuriem rangs nav tik augsts. Šajā kategorijā arī latvieši Andis Juška un Deniss Pavlovs. Andim šobrīd ATP vienspēļu rangā 531.vieta, bet dubultspēlēs 297., kamēr Denisam vienspēlēs 663., bet dubultspēlēs 392.pozīcija. Abiem mūsu sportistiem arī jāsāk gatavoties Deivisa kausa cīņai (februārī pret Ēģipti), tādējādi jau gada otrajā nedēļā abi devušies uz Krieviju.

Maskavā šonedēļ „Future” sacensības ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Vienspēļu turnīrā Andis tika izlikts ar 6.numuru un šodien 1.kārtā ar 7:6(5), 6:3 pārspēja mājinieku Mihailu Vaksu (ATP 1512.) un nopelnīja vienu reitinga punktu. Rīt 2.kārtas mačā jācīnās ar baltkrievu Jegoru Gerasimovu (ATP 1184.). Denisam pretinieks bija spēcīgāks, un uzvara izpalika – 3:6, 6:3, 2:6 pret ukraini Staņislavu Poplavskiju (ATP 566.).

Dubultspēļu sacensībās abu latviešu duets ir izlikts ar 1.numuru, ko šodien apliecināja 1.kārtas cīņā – 6:2, 6:2 pār krieviem Gļebu Bagateliju un Sergeju Krotjuku. Ceturtdaļfinālā arī jāspēlē pret mājiniekiem – Mihailu Birjukovu un Andreju Kumancovu. Pie dubultspēļu ranga punktiem izdosies tikt tikai tad, ja tiks sasniegts pusfināls.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +2 [+] [-]

, 2012-01-10 20:05, pirms 12 gadiem
Juskam but vai nebut sezona tas ir skaidrs, ja netiks atpakal minimums top 300 tad game over. Zel, jo pirms paris gadiem davis cup komanda Gulbis-Juska likas ka loti labs teams.