Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībieša un Pavlova duets pusfinālā, vienspēlēs zaudējumi

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lībieša un Pavlova duets pusfinālā, vienspēlēs zaudējumi
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisistu duets Miķelis Lībietis un Deniss Pavlovs vakar sasnieguši Santodomingo „Future” dubultspēļu pusfinālu, nopelnot pa sešiem reitinga punktiem. Tikmēr vienspēļu turnīrs šajā pilsētā beidzies abiem latviešiem, tāpat kā Līgai Dekmeijerei Dubaijas sacensības.

Jau ziņojām, ka šonedēļ starptautiskos tenisa turnīros startē trīs latvieši – Deniss Pavlovs, Miķelis Lībietis un Līga Dekmeijere. Pavlovs un Lībietis trešo nedēļu pēc kārtas cīnās Dominikānas Republikā. Santodomingo „Future” turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru abiem sekmējas tikai dubultspēlē. Jau ziņojām, ka ar 3.numuru izliktais latviešu duets pirmajā kārtā viegli tika galā ar Pāvelu Krajniku (Kanāda) un Oliveru Sahūsu (Haiti) – 6:0, 6:2, bet vakar viņiem pretī stājās beļģis Žuljens Dubāls un vācietis Marvins Netušils. Pirmajā setā cīņa bija sīva, bet otrajā latvieši jau dominēja, tiekot pie uzvaras ar 7:6(4), 6:1. Līdz ar to nopelnīti seši reitinga punkti, bet šovakar pusfināla mačs, kurā pretiniekos ar 1.numuru izliktais Nīderlandes duets – Matve Midelkūps un Tims Van Terheijgens.

Vienspēļu sacensībās jau trešo nedēļu pēc kārtas abi Latvijas censoņi palika bez punktiem. Lībietis savainojuma dēļ (joprojām pēda) nespēja pabeigt kvalifikācijas maču pret mājinieku Hesusu Fransisko Feliksu (pie 6:7(7), 0:2 izstājās), bet Pavlovs pirmajā kārtā ar 1:6, 6:3, 3:6 zaudēja vācietim Peteram Torebko.

ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīrs Dubaijā (AAE) noslēdzies Līgai Dekmeijerei. Turnīrā Līga tika pie viena ranga punkta, jo pirmajā kārtā apspēlēja Stefāniju Tanu no Singapūras – 7:6(3), 6:3. Diemžēl otrās kārtas cīņā smaga sakāva pret rumānieti Mihaelu Buzarnesku – 1:6, 0:6.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page