Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai pirmā spēle Lincā pret Zahlavovu Strikovu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastovai pirmā spēle Lincā pret Zahlavovu Strikovu
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Notikusi Austrijas pilsētas Lincas WTA „International” sērijas tenisa turnīra pamatsacensību izloze. Savu pretinieci pirmajā kārtā uzzinājusi arī mūsu vadošā tenisiste Anastasija Sevastova – tā būs čehiete Barbora Zahlavova Strikova, kurai WTA rangā šobrīd 52.vieta.

Jau ziņojām, ka pēc veiksmīgā starta Pekinas WTA turnīrā liepājniece Anstasija sevastova mēro ceļu uz Eiropu, kur plāno piedalīties divos WTA „International” sērijas turnīros. Pirmais no tiem jau jaunnedēļ Austrijas pilsētā Lincā. Lincas turnīrā plānojusi spēlēt arī amerikāniete Serēna Viljamsa, bet no citām favorītēm jāmin slovākietes Daniela Hantuhova un Dominika Cibulkova, kā arī ukrainiete Aļona Bondarenko.

Anastasija turnīrā nav izlikto tenisistu vidū, bet izlozē tika noteikts, ka pirmajā kārtā neviena cita izliktā sportiste pretī nestāsies. Par Anastasijas pretinieci tika ielozēta 24 gadus vecā čehiete Barbora Zahlavova Strikova, kurai rangā šobrīd 52.pozīcija. Viņa lielākos panākumus guvusi ITF sērijas turnīros māla seguma kortos, bet šogad arī sasniedza Prāgas WTA turnīra finālu, pēc kura sasniedza arī savu ranga rekordvietu (39.). Pēdējie turnīri čehietei nav bijuši diez ko sekmīgi – pieci zaudējumi pēc kārtas.

Līdz šim Sevastova un Zahlavova strikova savstarpējos mačos nav tikušās, bet šoreiz Anastasija noteikti būs favorītes lomā. Pirmās kārtas cīņas Lincā izspēlēs sākot ar pirmdienu, taču tikpat labi mačs starp abām tenisistēm var notikt arī otrdien.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...

  -3 [+] [-]

, 2010-10-09 15:39, pirms 14 gadiem
born in Latvia
made in Austria
nebūtu slikti ar Serēnu uzspēlēt!
Novēlu finālu!

  -2 [+] [-]

, 2010-10-09 16:08, pirms 14 gadiem
Svārki aŗi ne īsti Austrijas ne īsti Latvijas bordo karoga krāsās.....

  +1 [+] [-]

, 2010-10-09 18:25, pirms 14 gadiem
Būs sīva cīņa. Reitingā nav tālu no otras, bet Nastja pelnīti, Pekinas turnīra spēles,rezultātu dēļ favorītes lomā.