Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žgunam pārliecinoša uzvara Trīrē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žgunam pārliecinoša uzvara Trīrē
Adrians Žguns

Latvijas tenisists Adrians Žguns ar pārliecinošu uzvaru šodien uzsāka Vācijas pilsētas Trīres “Future” vienspēļu turnīru. Pirmās kārtas mačā viņš ar 6:1, 6:3 apspēlēja Šveices tenisistu Mohamedu Fetovu, bet nākamo spēli aizvadīs pret mājinieku sportistu.

Pēc ilgāka laika turnīros atsācis piedalīties Adrians Žguns, kuram jau tuvākajā laikā nāksies aizstāvēt pērn iegūtos punktus. Šonedēļ Adrians spēlē “Future” turnīrā Vācijas pilsētā Trīrē, kura balvu fonds ir 10 000 ASV dolāru, bet spēles norisinās uz māla seguma.

ATP ranga 571. vieta Adrianam devusi turnīra sestās raketes godu, bet pirmā spēle viņam bija jāaizvada pret Šveices pārstāci Mohamedu Fetovu, kurš ATP rangā neatrodas, bet bija izgājis kvalifikāciju. Šāds pretinieks Adrianm problēmas nesagādāja – uzvara ar 6:1, 6:3.

Rīt otrajā kārtā Žgunam būs jāspēlē pret mājinieku Mariusu Zeju (ATP 666.). Taāpt Žguns kopā ar citu latvieti Rihardu Emuliņu startēja dubultspēļu turnīrā, kur gan vakar tika zaudēts pirmajā spēlē – 4:6, 4:6 pret turnīra galvenajiem favorītiem Nikolaju Fidirko (Baltkrievija) un Andreju Plotniju (Krievija). Emuliņš startēja arī vienspēļu kavlifikācijā, paliekot vienas uzvaras attālumā no pamatsacensībām. Vispirms viņam ar 5:7, 7:6(5), 6:4 izdevās uzvarēt mājinieku Sebastianu Dīcu, bet pēc tam tika zaudēts citam vācietim Andrē Strakam – 6:7(6), 3:6.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-09-09 16:07, pirms 15 gadiem
Lai izdodās!

     [+] [-]

, 2009-09-09 16:37, pirms 15 gadiem
jacer ka bus atkopies pec saindesanas ar edienu un bus labaa formaa ari turpmaak