Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška ar uzvaru sāk Samarkandas turnīru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška ar uzvaru sāk Samarkandas turnīru
Andis Juška
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisists Andis Juška šodien izcīnījis uzvaru Uzbekistānas pilsētas Samarkandas „Challenger” vienspēļu turnīra 1.kārtas spēlē. Trijos setos viņam izdevās apspēlēt francūzi Akselu Mišonu – 6:4, 2:6, 6:3. Rīt Andis kopā ar citu Latvijas tenisistu Denisu Pavlovu uzsāks Samarkandas dubultspēļu turnīru.

Uzbekistānas pilsētā Samarkandā šonedēļ notiek „Challenger” sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru. Spēles tajā notiek uz māla seguma, bet uz to devušies divi Latvijas tenisisti – Andis Juška un Deniss Pavlovs. Vienspēļu turnīrā spēlēs gan tikai Juška (izlikts ar astoto numuru), bet dubultspēļu sacensībās abi latvieši spēlēs vienā duetā.

Vienspēlēs Andim (ATP 313.) šodien bija pirmās kārtas spēle pret francūzi Akselu Mišonu. 19 gadus vecais sportists šobrīd ATP rangā ieņem 576. vietu un Samarkandā bija veiksmīgi pārvarējis kvalifikāciju. Par spēles favorītu tika uzskatīts Juška, kurš dažas nedēļas iepriekš Mišonu bija apspēlējis Igaunijas „Future” turnīra pirmajā kārtā – 6:4, 7:5. Arī šodien latvietim izdevās tikt pie uzvaras, tomēr nedaudz sīvākā spēlē – 6:4, 2:6, 6:3. Par pirmās kārtas pārvarēšanu Andis saņēmis sešus reitinga punktus, kā arī 600 ASV dolāru prēmiju. Viņa nākamo pretinieku noteiks kazaha Alekseja Kedrjuka (429.) un krieva Mihaila Ledovskiha(392.) cīņā.

Rīt kortā būs jādodas abiem Latvijas tenisistiem, lai aizvadītu dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli. Pretiniekos mūsu duetam stāsies mājinieki Sergejs Šipilovs un Artjoms Tarasovs. Jāpiemin, ka Juška un Pavlovs dubultspēļu turnīrā ir izlikti ar 3. numuru.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2010-08-09 17:10, pirms 14 gadiem
...bet nu Juškam iespēja atgriezties 3. simtā. Sen „Challenger” sērijas tenisa turnīros nav uzvarējis.

     [+] [-]

, 2010-08-09 17:15, pirms 14 gadiem
Paldies par kljuudas noraaadi..

dazhiem challengeriem ir livescores, ko var atrast ATP maajaslapaa (piemeeram, tam kur speelee Lejnieks).. Citiem ir kaut cik dziiviigas turniira maajaslapas.. Bet piemeeram par Samarkandu jaagaida PDF update ATP lapaa..

     [+] [-]

, 2010-08-09 17:17, pirms 14 gadiem
flipsider rakstīja: Autor varbuut tu zini, kur var atrast pa tiesho challengeru livescores, vai tas raksts viss tapis no personigajiem kontaktiem?
Šim turnīram livescore nav tikai rezultāti pieejami, bet ir daži Chalenger, kas jau ir Live Score turpat ATP lapā, kā piemēram tas turnīrs, kur spēlē Lejnieks:

Tennis - ATP World Tour - ATP Challenger Tour skaties labjā pusē, tur iknedēļas C halengeri, redzami, kas Live score piedāvā

  -1 [+] [-]

, 2010-08-09 18:58, pirms 14 gadiem
Labi, ka aklimatizējies, atšķirībā no Gulbja pēc Argentīnas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja