Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejniekam uzvara un zaudējums Turcijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejniekam uzvara un zaudējums Turcijā
Kārlis Lejnieks
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks šodien aizvadījis divus mačus Turvijas pilsētas Izmiras "Challenger" turnīra kvalifikācijā. Pirmajā mačā Kārlis pārliecinoši uzvarēja, bet otrajā zaudēja, izstājoties no cīņas par iekļūšanu pamatturnīrā.

21 gadu vecajam Lejniekam šis gads pārāk sekmīgs nav izdevies – Kārlis nav kvalificējies nevienam "Challenger" pamatturnīram. Šonedēļ viņš devies uz Turciju, kur norisinās "Challenger" sērijas turnīrs "Turk Telekom Izmir Cup" ar balvu fondu 64 000 eiro.

Arī šajā turnīrā Kārlim (ATP 562.) bija spēles jāsāk no kvalifikācijas, turklāt šodien pat sanāca aizvadīt divas spēles. Pirmajā kārtā pretiniekos bija mājinieks Erols Tutass, kurš ATP rangā nemaz neatrodas. Ar šādu pretinieku Kārlis tika galā bez problēmām (6:0, 6:2), bet nākamajā kārtā jau pamatīgu zaudējumu cieta pats. Pretiniekos bija kanādietis Pjērs Ludoviks Dukloss (ATP 303.), kurām Kārlis spēja uzvarēt vien trīs geimus – 1:6, 2:6.

Tā kā reitinga punktus iegūst tikai tenisisti, kuri kvalificējas pamatturnīram, tad arī šoreiz Lejnieks savu reitinga punktu bagāžu nepapildināja.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com